User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Boyadaki Verniğin Soyulması

Subi-Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaputun yarısından fazlasının verniği soyuldu alttan mat boya geliyor.bende hepsini soymayı düşünüyorum arabayı yıkarken zaten soyuluyor ancak kötü bir görüntü oluştu alttaki mat boyayı çizmeden nasıl soyabilirim verniği ? verniksiz mat bir şekilde gezsem bir sıkıntı olurmu ?
    tanıdık bir yıkamacın varsa verniği tanzikli suyla tamamen söktürebilirsin ben yaptırmıştım tertemiz çıkıyor daha sonrada kaplatabilirsin
    STİ

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Subi-Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tanıdık bir yıkamacın varsa verniği tanzikli suyla tamamen söktürebilirsin ben yaptırmıştım tertemiz çıkıyor daha sonrada kaplatabilirsin
    her yıkayışımda zaten bir parça kopuyor dediğiniz gibi kaplatmak en iyisi boyadan soğudum çünkü.

Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    91 model bir aracı sağlam bir ustada komple boyatmak bence daha mantıklı. fiyat olarak birşey diyemem ancak düzgün bir boyacı 2500 lira altında fiyat istemez 1000-1500 liraya boyatacağın ustada 1-2 senelik iş yapar yani paranı çöpe atmış olursun.
    açıkçası daha fazla masraf etmek istemiyorum olabilecek en ucuz yoldan görüntüyü toplamam lazım bu sene kendi değeri kadar para harcadım zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)