Uploaded with ImageShack.us
Link: http://img213.imageshack.us/img213/1047/011adm.jpg
Hem ucuz hemde etkili bir temizleyicidir. Bulabilirseniz denemenizi öneririm![]()
Uploaded with ImageShack.us
Link: http://img213.imageshack.us/img213/1047/011adm.jpg
Hem ucuz hemde etkili bir temizleyicidir. Bulabilirseniz denemenizi öneririm![]()
Buradan alabilirsiniz galon olarak. 100tl üzeri kargo ücretsiz..
MEGUİARS MOTOR TEMİZLEYİCİ (3.78 LT) : Motor Temizleyici-Parlatıcı : : www.boyassi.com
çok yakın bir yıkama dükkanı olan arkadaşım pazartesi bir temizleme sıvısı gönderecek bana. Nedir bilmiyorum. Özel birşey dedi, gelince deneriz.
sonuc vermezse degraser de yardımcı olurum.
starklıps artık meguıars satmıyor.
nedenide meguıarsın duzenlı mal getırmemesı ve musterılerıne mahcup olması kendı getırdıgı urunlerı satıyor artık ama meguıars yok
muhtemelen kımya labrotuarlarından cıkmıs bırseydır.yanı adı yoktur.zannetmıyorum kı bı yıkama cı yurtdıusından kendıne malzeme getırtsın.
meguiars super degreaser büyük olasılıkla işini görücektir. köpük yapan sprey şişesine koyup uyguladıgın zaman daha uzun süre kir üzerinde kalacagı için etkili bir temizlik olur. Ben kendimde dükkanda bunu kullanıyorum. marketlerden alacagın genel temizleyici ve kir çözücüler genelde bu kadar ağır kirlerde pek işe yaramazlar. keza apc vb ürünlerde tam etkili bir çözüm sağlamaz. püskürtmeden önce asla su vurma uygulayacagın yere. ürün neredeyse kuruyana kadar bekle ve öyle yıka. biraz kurumaya başladıktan sonra kirlerin durumuna göre uygulamayı tekrarlarsın ve küçük bir detay fırçasıyla kirlerin üzerinden gecerek ilacın etkisini artırabilirsin.
arkadaşlar sanayide hemen hemen herkes önce mazot veya wd-40 arkasından pril ile birlikte sıcak su
ancak sorum, 206hdi gibi dizel araçlarda aracın neresini kapatalım bu işlemleri yaparken? yada kapatmalımıyız direk mi basalım motoru almayalım elimize![]()
Kesinlikle Meguiars Super Degreaser bu işin baştacı![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
kiri çıkarması için önce mazot, ardından mazotu ve kalan kirleri çıkarması için de benzin ile yıkanan bir kaput görmüştüm. resmen fabrika çıkışıydı.
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
bu gün 10tl lik mazot aldım.kıl fırçayla iyice sürdüm yarısını.resmen komple vıcık vıcık oldu diyebilirim.bi yarım saat o şekilde kaldı.sonra kalan yarısını aynı şekilde tekrar uyguladım.kıl fırça güzel yerlere kadar uzanıyor sürerken o yüzden tercih ettim.sonra götürdüm yıkamacıya bastı köpüğü sonra sıcak suyla komple yıkattım.
benim şu avantajım var arabada motor yok rahat rahat temizlendi.
dükkanda kullandığımız temizleyici senin işini görecektir. 2.5 lt bidonu 40 tl. %30 sulandırarak kullanıyorsun. her yerde kullanabilirsin. temizlik amacı ile. öneririm. tanınmayacak haldeki yağ küpü motorları bile temizleyebiliyor. yarın foto çeker yollarım.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
maslağa gelirsen jantpak ramazan abiden genel temizliyci alıcaz. Bırak motoru jant temizliğini kaliper leri bile sıfır kıvamına getiriyo. Benim kullanmadığım marka kalmadı en iyi çıkaran ürün bence. Aliminyumlara sürmiycen ama
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)