kostikte olabilr aslında biraz kötü kokar ama temizler![]()
zahmetsiz cıkarmak istiyosan agzını burnunu kapatacak bi maske takıp kostikle yıkayacaksın abi. ben dükkana gelen arabalara bi özel yag cıkarıcı sıvı kullanıyorum. sıktıktan sonra 3-4 dk bekleyip sıvının kire işlemesini bekliyorum. sonra suyu vuruyorum ve yag kir leke hiçbişey kalmıyor motor üzerinde. meg. atas veya sonax vs. bi çok ürünü var ama basit bir yag sökücü bence daha iyi sonuçlar veriyor![]()
arkadaşının verdigi sıvıyı kullandıktan sonra istedigin sonucu alamazsan bi haberleşelim abi ben yollayim sana kullandıgım sıvıdan.
Koştuk ve benzeri kimyasallar oldukça asindiricidirlar. Uygularken oldukça dikkatli olmak lazım. Metal, plastik ve boyalı yüzeylerde özellikle riskli bence. SuperDegreaser'i neredeyse tüm yüzeylerde denedim ki buna iç dosemeler ve far içi kromaji ( çok hassastır) da dahil. Hiç zarar vermedi 1:6 - 1:10 sulandirilmis halde.Yine de siz bilirsiniz ancak hem kendi sağlığınız hem de aracınız için çok dikkatli olun. Özellikle kostik içeren ürünleri iyi havalandirilmis yerlerde uygulayın ve mutlaka maske takin..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)