Arkadaslar,
Istanbulda araci lifte alip altini detayli yikayacak ayni zamanda jantlarin gozukmeyen arka kisimlarini temizleyecek bir yer tavsiyesi olan var midir ?
Arkadaslar,
Istanbulda araci lifte alip altini detayli yikayacak ayni zamanda jantlarin gozukmeyen arka kisimlarini temizleyecek bir yer tavsiyesi olan var midir ?
bütün servisler yapar servislerde zaten yıkama mankinesi olur müşterilerinin arabalarını vermeden önce jest olsun diye yıkarlar temiz bir şekilde verirler.. söylerseniz kaldırır lifte temizlerler..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Seyrantepe sanayide yanlış hatırlamıyorsam full istasyonun icinde yikatabilirsin hemde mazotla, her kis bitiminde gideriz
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Yılmaz bölümünde genellikle Lifte olmaz, bizimde Honda,Opel,vw ve seat araç
Arımız oldu hepsi yetkili servisde bakımdan sür yıkanıyordu fakat ben hiç görmedim yıkama bölümünde lift..
Birde tatbiki kırmaya bilirler ama sadece su çözüm olmaz onda birazda amac motor bölümünü yikamak sanırım..
Maslak sanayide ben servisim diyen servislerin çoğunda kendilerine ait yıkama makineleri var neticede lift makineleride var.. araç sahibi rica ederse lifte kaldırıp tabancıyla altına su tutarlar jant içlerinede tutarlar ama iş detaylı temizlik ise o tabi o işin ustası olan yıkamacı yerlerin işi..
Eyüpte yokusun üstünde opet var orda yıkıyolar.Zamanında 407yi orda yıkatmıştım mis gibi.
- K -
________
Dr.Ecu
Bostanci sanayide VW Tech'in arkasindaki yikamaci alt yikama yapiyor, ben kis gecsin yaptiracagim. Daha onceki bir aracimda zift lekeleri vardi davlumbazlarda, hem altini yikattirip hem tekerleri tek tek sokturup davlumbaz temizligi yaptirmistim orada.
Jantlarin gorunmeyen yerlerini NORMAL DIS YIKAMA DAHILINDE yikayan bir yer var, Altunizade Ayisigi Honda'nin karsi ara sokaginda Detail Car Care diye bir yer var, oradaki yikamaci Dursun jantlarin icini dahi detayli yikiyor, tabi sokmeden, olabildigince, ama baska kimse onun kadar ugrasmiyor
@TarikS
Dükkan isimleri vermen iyi oldu.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)