Sormak istediğim bir kaç nokta var arkadaşlar
Arabam 70 bine yaklaştı ve direksiyonun sol tarafı hafiften parlamaya başladı.Sonaxın deri kremini kullanıyorum,dokunduğumda daha kaygan oluyor temizleniyor fakat etkisi uzun sürmüyor.Bu konuda ne önerirsiniz heralde mevcut parlamayı geri alamayız ama ilermemesi için ne yapmalıyım + ne sıklıkta kullanmalıyım ?Bana göre akşamdan kremle silip bırakmak daha iyi oluyor sabaha kadar besleniyodur belki ..
İkinci sorum ise koltuklarla ilgili
Koltuklarım çabuk leke oluyor hemen kusma yapıyor ,arabanın kumaşı değişik mumlu gibi ,tırnak vs sürtünce iz yapıyor,ufak su bile damlasa kuruduğunda bariz belirgin şekilde iz oluyor.Arabamı detaylı temizliğe vereceğim ama sonradan yine yapmaması için ne yapmak gerekir? Nano vs su geçirmeyen bişeyler sürülse bu engellenebilirmi ? Aracı bu yaz sonu satmayı düşünüyorum , yazın illaki sırt filan da terler yine iz yapar ,arabayı yeni sahibine sıfır gibi teslim etmek isterim.
+ Malzeme vs önerirseniz İzmirde nereden buluruz+İzmirde komple arabamın dışındaki kılcal çizikleri alacak,cila yapacak,içinde tavanda kirlenmeler var bunları komple yani iç dış sıfır gibi yapacak kimi önerirsiniz?