Merhaba
Stopları siyah şeffaf boyamıştım fakat şimdi çıkartmak istiyorum. Nasıl mümkün ??![]()
Merhaba
Stopları siyah şeffaf boyamıştım fakat şimdi çıkartmak istiyorum. Nasıl mümkün ??![]()
Family Rider
So So Slow rider
Zamanında asetonla ya da fren hidroliğiyle de çıkarmışlığım vardır.![]()
fren hidroliğide iyidir plastiğe zarar vermez
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Bende boyacıya anllatıım durumu su 1500 zimpara ile 1 saat uğraştım hala biraz kaldı üstüne ince pasta cila uyguladım. biraz daha uğraşmam gerekiyor
Family Rider
So So Slow rider
Selülozik tiner işe yarar ama Sür ve temizle, yapmam gerekir uzun süreli bekletirsen yada aşırı bol sürersen plastikte eritmesede iz yapabilir..
bende selülozik tinerden önce sentetik tiner yada benzin tarzı birşey dene çıkmıyorsa selülozik tineri deneyebilirsin ama her ihtimale karşılık çok bekletmeden dene
selilozik tinerle silin. sildiğiniz yerin arkasından kuru bir bezle geçin. bazı arabaların stopların camını ince ince çatlatabiliyor.
Tiner işine güvenmeyen varsa fren hidroliğini denesin işte. Dertsiz tasasız.
doğrudur paşam ama bende aksi bişey söylemedim yani tineri sürdükten sonra hızlıca temiz bir bezle silmek gerek.. yoksa eriteceğini güldallar zamnından beri sende biliyorsun)
Türkçesi uygulamayı bilmeyen adam o tineri eline alır stoplara döker yada sürer sonra bi güzel ovalar huopp bi bakmşsın bez izleri vs sonra buraya döner ve bir sürü şey yazarkimse üzülmesin
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)