User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Göğüse tozumuş boya!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak Ettiğim Bu Görüntüyü Görünce Ustaya Nasıl Bir Karşılık Verdiiniz veya Onun Size Verdiğin Karşılık Nedir ?

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bastırmadan selılozık tıner ıle cıkartacaksın bı sereflık orjınal badem yagı ıle kople gogusu gecıceksınn
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

emredağla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet selam kardeşim. Fotolardan anladıgımız kadarıyla gözeneklerin vs. içleri hep dolmuş. Rıdvanın dediği gibi herhangi bir detaylı temizlik malzemesi bu aracı temizleyemez. Araç İstanbulda mı yoksa Adana osmaniye falan taraflarında mı ?

DC garage yazmış arkadaşın birisi. Ben açtım burayı. Temizleriz diye düşünüyorum. Dedigim gibi bu cevrede ise araç mutlaka yolla halledelim. Tabi arkadaş faturayı ustaya versin kendi cebinden cıkmasın bu masraf. Ama mutlaka hallederiz kardeşim.
    abi ben yazdım sabah senin dükkana geldim arabayı yıkatmaya ilker abiyle konuşuyorduk anlattım bizi öner bu çevredeyse dedi o yüzden yazdım .
    PROJECT 01 GARAGE

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eczanelerde satılan tırnak fırçası vardır.Oldukça sert kılları vardır.Onunla çıkar ama dashboarda zarar verir.

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bol sulandırılmış ipa iş görebilir.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence ne detaylı temizlik ürünleri ne de marketlerde satılan kapsamlı temizleyiciler iş görmez. tiner kesin temizler ama üzerindeki yazılar çizgiler vs silinir ve kesin zarar verir. Dedigim gibi bu cevredeyse ben yardımcı olmak isterim. İstanbul cevresinde ise işine kesinlikle saygı duydugum rıdvan çözecektir bu konuyu.

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun ve o kendini Usta sanan beceriksiz adam hala nefes alıyormu ?

bir çok kişi Tiner önermiş ama Torpido vs. plastik yada deri aksamlarda Tiner kullanmak pek doğru olmaz yüzey çok farklı bir tepki verip tüm herşeyi kusabilir bu yüzden böyle bir riske girmeyin derim
    En sağlıklısı öncelikle konuda uzman bir yere gidip bilgi almaktadır. zaten sana çıkartıp çıkartamayacaklarını söylerler.. oradan doğacak faturayıda ustaya gönderirsin

he baktın olmuyor çıkartamıyorlar son çare yenilemekse o zaman şansını bir Sentetik tinerle çok bastırmadan narin bir şekilde ufak ufak dene olumlu sonuç alacaksındır ama dediğim gibi malzeme kusma yapma ihtimalide var.. eger bir sorun olmazsa tinerle temizledikten sonra bolca deri sütü ile üstünü geçebilirsin

NOT: sakın ha sakın Selülozik tiner kullanma...

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben eski arabamda torpidoyu tinerle silmiştim üstüne kokusu gitsin diye pril vinet gibi şeylerle sildim hiçbirşeyde olmadı.

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu boyacıya usta deyip durmayın,usta olmak kolay değildir.Usta adam işin tüm gerekliliklerini bilerek mesleğini icra eden deneyimli kişidir,usta denen kişi böyle bişeye sebep olabilir mi?
    Çok geçmiş olsun,umarım eski haline döner aracınız

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese çok teşekkür ederim.
    konuyu okutuyorum arkadaşıma da aynı zamanda.

Dou, Rıdvan 'a özellikle teşekkür ederim. Detaylı yazacagım ilgilenen dostlara.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu boyacıya usta deyip durmayın,usta olmak kolay değildir.Usta adam işin tüm gerekliliklerini bilerek mesleğini icra eden deneyimli kişidir,usta denen kişi böyle bişeye sebep olabilir mi?
    Çok geçmiş olsun,umarım eski haline döner aracınız
    Haklısınız valla... kendi yorumumu editledim

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence ne detaylı temizlik ürünleri ne de marketlerde satılan kapsamlı temizleyiciler iş görmez. tiner kesin temizler ama üzerindeki yazılar çizgiler vs silinir ve kesin zarar verir. Dedigim gibi bu cevredeyse ben yardımcı olmak isterim. İstanbul cevresinde ise işine kesinlikle saygı duydugum rıdvan çözecektir bu konuyu.
    eyw saolasın.
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese çok teşekkür ederim.
    konuyu okutuyorum arkadaşıma da aynı zamanda.

Dou, Rıdvan 'a özellikle teşekkür ederim. Detaylı yazacagım ilgilenen dostlara.
    can sıkmaya degmez.en kotu torpıdo ya boyanır yada kaplanır.yada komple degısır.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geridönüşü olmayan bir duruma sokmamak için malzemeyi Rıdvan gibi tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini dikkate alın derim. Sert kimyasallar bozabilir. Sonra boyamak zorunda kalabilirsiniz.

Bir şekilde çözülür mesele, hallolmayacak bir iş değil ama bunu yapan ustanın bu işten sıyrılmaması gerekir. Her ne işlem yapılıyorsa ustaya veya servise fatura edilmeli. Ne sene 80, ne burası köy yeri, ne de boyanan araba r12... Bu kadar dahi özenmeden iş yapan adam karşılığını bulmalı.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

ruzgar
    Misafir
    öncelikle geçmiş olsun. temizlediğimiz selden çıkan araçlarda aynı sorun vardı. torbido fena halde idi. kapı eşiklerinde koyu vinil yüzeylerde kullandığım ,lastik partatıcı kullandım. ama en az 4-5 kez. ilk sürdüğünüzde kusuyor. bir kaç kat geçiince daha iyi bir görüntü aldı. şu ana kadarda bir şikayet almadım. kullanacağınız plastik parlatıcı iyi birşey olmalı.
    yaptığım uygulamayı yazmak istedim

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruzgar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun. temizlediğimiz selden çıkan araçlarda aynı sorun vardı. torbido fena halde idi. kapı eşiklerinde koyu vinil yüzeylerde kullandığım ,lastik partatıcı kullandım. ama en az 4-5 kez. ilk sürdüğünüzde kusuyor. bir kaç kat geçiince daha iyi bir görüntü aldı. şu ana kadarda bir şikayet almadım. kullanacağınız plastik parlatıcı iyi birşey olmalı.
    yaptığım uygulamayı yazmak istedim
    sıkıntı kir deilki boya.
    boyada yapışkan oldugu ıcın cıkartması zor yoksa kirleri basınclada cıkartabılırsın sonucta gizleniyor yapışmiyor.burdaki sorun yapışması .
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi burada bana kızanlar olacak ama burda yatan çoğu arabada oluyyor malesef ustalar özensiz davranıyor. bende hep böyle oluyor bu arabanın içini nasıl temizleticem diye düşünüyorum ama her seferinde detaylı temizlikten sonra eski haline dönüyor...

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melih tamircide kaportacida kalan araba leş gibi çıkar eyvallah ama durum farklı arabanın her tarafına boya yapismis. Oyle silmeyle vs çıkacağını da hiç düşünmüyorum ben.

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun , bazı arkadaşlar ustayı sormuş.Ustada yüz olsa arabayı zaten bu hale getirirken düşünürdü.

Bence hiç uğraşmadan gidin ziebarta ne gerekiyorsa yaptırın , sonra faturayı ustaya verin.Çok üzücü bir durum...

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yapılacak şey belli Megiuars gibi kaliteli yerlere gidip komple iç detay temizliğe sokun aracı daha sonra faturayıda boyacı arkadaşın adına kestirin ödesin.. Bu şekilde işini özenle yapmayan insanlar bide sağda solda iş yok piyasa kötü diye ağlıyor.. Böle adamlar iş yapamaz inşallahda aç kalırlar başka hiç birşey demiyorum...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)