Citrus wash red cg in aciktan satmadigi bir ürün. Sitesinde bulamazsınız, prof. seri diye geçiyor.
Pasta öncesi hazırlık sabunu diye geçiyor, prep shampoo ya da, stripper diye geçiyor. Eski pasta, cila artıklarını temizleyeceğini iddia ediyor. İçinde herhangi bir parlatıcı,cila mevcut değil.
acaip yoğun bir ürün, az kullanarak normal yıkama, karışım oranını arttırarak, cila sökmek için kullanılabilir deniyor. Foam lance e uygun değil.
gelelim yorumlara, ürün gerçekten ultra mega konsantre, güzel temizliyebiliyor, cila zayıf ise sökme ihtimalı var, yoksa pek olası değil. Ben hep az miktarda kullanıp sadece temizlik yaptım.
Ürünün içinde yeteri kadar kaydırıcı yok bence, o yüzden yüzeyi temizlerken çizme ihtimali var. Ben hayatta iki kova ile filan uğraşamam zaten,iki kere sabunluyorum. çizilirse çizilsin umrumda değil.
Ürün 35 tl idi dolar 1.5 ken, şimdi kaç para bilmiyorum. Cilayı maskelemesi ve parlatıcı optik ajanlar içermemesi güzel, ama ürünün esas amacı cila öncesi temizlik, onda da 10 numara değil...
6.5/10. veriyorum.. cilasız başka şampuanlara bakmaya başladım.
https://www.dropbox.com/s/bm4g4bemi7dt38z/citrusuf.jpeg