tamda jantlara plasti dip yapalım derken ?
Printable View
tamda jantlara plasti dip yapalım derken ?
Bakın 1 sayfa öncede bu konuya ait 10 larca yazı var.
Plasti Dip kelimesi dahil Sıvı Lastik kaplama terimleri dahil. Tüm dünyada Performixe tescillidir.
1972 de üretilmeye başlanmıştır. Çakması çoktur. Bizim sorunumuz genelde çakmaların verdiği memnuniyetsiz sonuç ile ilgilidir.
Bizim ürünümüz ile ilgili zaten hertürlü teknik bilgiye buradan yada telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz. Sizi ilinizdeki en yakın uygulama merkezinede yönlendirebiliriz. Yanlış yapma olasılığınızı minumuma indiriyoruz.
bir araç aldım bende jantlarda plasti-dip vardı ama artık soyulmaya sökülmeye başlamıştı bende ilk iş olarak başladım soymaya heralde amatör bir uygulama yapılmış bazı yerler az kat gelmiş soyulmuyor parça parça sökmek gerekiyor jantlar rezil halde bunu en iyi hangi şekilde ne ile sökebilirim ?
benzinle silerek çıkarabilirsiniz. yada herhangi bir tinerle
jant olduğu için herhangi birini kullanabilirsiniz. ama benzin en bulunabiliri
benzinlikler bu terör olaylarından sonra karakoldan izin yazısı istiyoruz diye yazılar yazmışlar ama inşallah sorun çıkarmazlar.
peki kalanları da hiç sökmeden üzerine farklı renk plasti dip uygulasak yada normal siyah jant boyası ile boyasak nasıl olur bir sorun teşkil eder mi ?
Jantları soyabildiğim kadar soydum soyulmayan kısımlar için ise 1 kutu tiner 1 diş fırçası 1 adet bez fırçayı tinere batırıp janta sürdüm iyice yumuşattı sonra fırçalayıp bez ile sildim orjinal haline döndü.