Arkadaşlar arabaya biri bastı sanırım . Gündüz gözü fotosu yok eklerim . Sol farın biraz üstündeki yer geriye doğru gitmiş ve göçük var . Bunu düzeltilebilir mi ? Servis boyayarak düzeltiriz dedi . Kaputun değişmesine gerek yok dedi
Printable View
Arkadaşlar arabaya biri bastı sanırım . Gündüz gözü fotosu yok eklerim . Sol farın biraz üstündeki yer geriye doğru gitmiş ve göçük var . Bunu düzeltilebilir mi ? Servis boyayarak düzeltiriz dedi . Kaputun değişmesine gerek yok dedi
[QUOTE=maskaran;7422236]fiyat alın ondan sonra yorum yapacak mecaliniz kalıyomu bakalım :)[/QU
cok dogru demiş arkadaş..
ben acıklamasını yapayım benim ustaların aracında 1 adet avuc ici 1 adette cok ufak gocuk vardı burdan bilgim dahilınde aradım fıyat ıstedım resımlerini gondererek israrla 3 aşagı 5 yukarı fiyat ama vemedi
gidince 350 dedı ve hıc inmedi..
bana cok yuksek geldı arabaya gore.
http://i.hizliresim.com/LPQ5pa.jpg
http://i.hizliresim.com/1PNOYY.jpg
Arkadaşlar bunları çekebildim . Sizce düzeltilebilir mi ?
Yağlı çekiç sistemiyle kaput 'RESİMLERDEN' düzelebilir görünüyor. Bu tarz işlerde hasarı canlı göstermek en iyisidir.
Fiyat konusunda ise herkes emeğinin karşılığını ister, bizde böyle aletler yok tamamen bilek ile çalışıyor ustamız, buradan gelen çoğu kişiye de belki fiyatlar yüksek gelmiştir saygı gösterdiğinden yazamamıştır ama Türküz en iyisini en ucuza isteriz biz :)
Arkadaşlar Ankara içinde nispeten daha uygun fiyata yardımcı olabilirim isterseniz.
Aşağıdaki fotoğraftaki benim aracım :) 70-80 adet kapı vurmasından kaynaklı göçük vardı. Çok büyük çoğunluğu tamamen düzeldi..
http://img.tapatalk.com/d/14/05/10/t...l/a3e6yzam.jpg
bende gıdıcem yakın zamanda bakalım ne zaman :D
Fiyat ne aldiniz o kadar gocuk icin?
Bu kadar göçük için saniyorum ki ortalama 400-450tl gibi bir rakam çıkacaktır..
hocam merhaba özel mesaj attım size göçük için :) talihsizlik park yerindeyken geçirip kaçmışlar. boyasını almış mağlesef. En azından komple boyanmasından sa duzeltılıp rutus olabılır mı ? mesajda fotoda gönderdim size :) yardımcı olursanız sevırınız
Özel mesajı kime attınız :)
Eger bana attiysaniz gelmemiş.
Arkadaslar ıstanbulda kapılardakı kucuk gamze gıbı olan gocuklerı duzeltecek yer varmı?
Gökte ararken yerde buldum dün araç aldım tavanda ve kaputta dolu göçüğü var paylaşım için teşekkürler
boyalı parçaları duzeltemıyolar gıbı bısıy duydum aslı varmıdır bılen varmı?
ankaradada böyle ustalar oldugunu bilmek sevindirici benimde dolu izleri var ufak yakın zamanda ugrayacagım
Arkadaşlar ufak bir yanlış anlaşılma olmuş.
Ben Alim Ustanın istediği fiyatlar hakkında yorum yapmadım. Kendisi bu işte en iyilerden birisi. Sonuçta istediği rakam yaptığı işe göre makuldur. Herkesin yaptığı işin bir hakkı vardır. Alım Usta da bu işte en iyilerden biri olduğundan istediği rakamlar hakkıdır. Yaptırıp yaptırmamak son kullanıcının tercihi..
Ayrıca benim işim bu değil zaten, ben detailing konusunda uzmanım. Sadece bize gelen müşterilerin araçlarını daha güzel şekilde teslim alabilmeleri için bazen Alim Ustaya bazende kendi ustama yaptırıyorum işlemleri. Benim daha uygun dediğim alternatif, göçüklerde %100 düzelme vadetmeden görünümü guzellestirmek amacıyla yine profesyonel ekipmanlar ve bu işin ustası başka biri tarafından yapılan işlemlerdir. Zaten daha hatasız sonuç isteyenleri Alim Usta ya yönlendiriyorum bende..
Bu başlığında ilk mesajına dikkat etmeden altına fotoğraflı mesaj yazmıştım ancak sanırım Alim Usta için açılmış bir başlıkmış. O yüzden kimseyi yanıltmak veya yönlendirmek istemem. Kusura bakmasınlar..
Sürç-ü lisan ettiysem affola..
Saygılar.
Demir Berkay Yavrucuk
ben alim ustaya biraz önce uğradım işciliği konusunda bısıy dıyemem yaptıgı ıslerı gordum hatasız ona lafım yok...focusumdakı on camurlugun altındakı ufak bı gocuk ıcın gıttım asırı pahalı bı ucret soledı...yaptıgı ıse bısıy demıyorum ama bana asırı pahalı geldi nedir yani tamam esnafsın bu ısten para kazanıyosun ıscılıgınde cok guzel ama bızde parayı yoda bulmuyoruz...
yuvarlak ıcıne aldıgım yer:
http://i60.tinypic.com/w9xpqa.jpg
Bence sasmazda ki yerden de fiyat alın. Göçük dünyasıydi galiba adı.
Yıldız Otomotiv | Boya | Kaporta | Göçük | Vakum | Motor | Bakım Onarım | Oto San.Sit.1.Cd. 8.Sk. (Yeni 2530 Sk.) Şaşmaz Etimesgut ANKARA buraya da gidebilirsin.
Alim Usta maalesef çok pahalı rakamlar istiyor. pahalı arabası olanlar dışında pek giden olacağını sanmıyorum
Ne kadar fiyat verdi?
bana asırı pahalı geldi...o gocuge gore dedıgınız kucuuk bıısy gorende camurluk yok sanar...camurlugun kendısı o fıyat zaten...camurlugu komple bastan yapmıcak kucucuk gocuk 150 tl ne sızde parayı kolay kazanıyosunuz sanırım. neyse ben uygun fıyat bulursam yaptırırım...
Şaşmaz 1.Cadde 8.sokakta Yıldız Kaporta var, Fatih Usta ben bu tür işlerimi ona yaptırırım gayet de memnunum, işi temiz fiyatları da iyidir. Bir gösterin aracınızı derim. Can Opel'in karşı dükkanı.
O zaman gidin çamurluğu değiştirin? Neden düzeltmelkle uğraşıyorsun? Evet cok kolay para kazanıyoruz. Size gore kolay. Yeri geliyor tam 8 saat çekiç atılıyor, çok kolay para kazanılıyor. Hem boyasiz olsun, hem ucuz olsun, hem en guzeli olsun. Sen benim emeğimin karşılığını nasıl belirleyebiliyorsun ki hem? El emeginin fiyatı sabit mı?