Tamamdır sorun yok o zaman.. :icon_tup:
Printable View
Arkadaslar ıstanbulda kapılardakı kucuk gamze gıbı olan gocuklerı duzeltecek yer varmı?
Gökte ararken yerde buldum dün araç aldım tavanda ve kaputta dolu göçüğü var paylaşım için teşekkürler
boyalı parçaları duzeltemıyolar gıbı bısıy duydum aslı varmıdır bılen varmı?
ankaradada böyle ustalar oldugunu bilmek sevindirici benimde dolu izleri var ufak yakın zamanda ugrayacagım
Arkadaşlar ufak bir yanlış anlaşılma olmuş.
Ben Alim Ustanın istediği fiyatlar hakkında yorum yapmadım. Kendisi bu işte en iyilerden birisi. Sonuçta istediği rakam yaptığı işe göre makuldur. Herkesin yaptığı işin bir hakkı vardır. Alım Usta da bu işte en iyilerden biri olduğundan istediği rakamlar hakkıdır. Yaptırıp yaptırmamak son kullanıcının tercihi..
Ayrıca benim işim bu değil zaten, ben detailing konusunda uzmanım. Sadece bize gelen müşterilerin araçlarını daha güzel şekilde teslim alabilmeleri için bazen Alim Ustaya bazende kendi ustama yaptırıyorum işlemleri. Benim daha uygun dediğim alternatif, göçüklerde %100 düzelme vadetmeden görünümü guzellestirmek amacıyla yine profesyonel ekipmanlar ve bu işin ustası başka biri tarafından yapılan işlemlerdir. Zaten daha hatasız sonuç isteyenleri Alim Usta ya yönlendiriyorum bende..
Bu başlığında ilk mesajına dikkat etmeden altına fotoğraflı mesaj yazmıştım ancak sanırım Alim Usta için açılmış bir başlıkmış. O yüzden kimseyi yanıltmak veya yönlendirmek istemem. Kusura bakmasınlar..
Sürç-ü lisan ettiysem affola..
Saygılar.
Demir Berkay Yavrucuk
ben alim ustaya biraz önce uğradım işciliği konusunda bısıy dıyemem yaptıgı ıslerı gordum hatasız ona lafım yok...focusumdakı on camurlugun altındakı ufak bı gocuk ıcın gıttım asırı pahalı bı ucret soledı...yaptıgı ıse bısıy demıyorum ama bana asırı pahalı geldi nedir yani tamam esnafsın bu ısten para kazanıyosun ıscılıgınde cok guzel ama bızde parayı yoda bulmuyoruz...
yuvarlak ıcıne aldıgım yer:
http://i60.tinypic.com/w9xpqa.jpg
Bence sasmazda ki yerden de fiyat alın. Göçük dünyasıydi galiba adı.
Yıldız Otomotiv | Boya | Kaporta | Göçük | Vakum | Motor | Bakım Onarım | Oto San.Sit.1.Cd. 8.Sk. (Yeni 2530 Sk.) Şaşmaz Etimesgut ANKARA buraya da gidebilirsin.
Alim Usta maalesef çok pahalı rakamlar istiyor. pahalı arabası olanlar dışında pek giden olacağını sanmıyorum
Ne kadar fiyat verdi?