YA bende genelde nxt kullanıyorumda bir denemek istedim, genelde her yıkama sonrası zaten uqd tarzı ürünlerle arabayı sildiğim için camlarıda 1kat geçmek kasmaz.
Pedal paspasa sıkıştı ya ondan :p
Printable View
Nxt veya türevi herhangi bir cila camla kimyasal reaksiyona giremediği için baya işe yaraması çok zor. İşe yarar ama silecekleri kullandıkça camdan silinir gider.
Carpex konusunda da haklısın, 1 hafta bile gitmeyebiliyor. Üstelik kokusuda fena kafa yapıyor.
Nanowax'ı da deneyelim :)
Karda, buzda, yağmurda, çamurda, aynen işlevini koruyor.
hakan eline sağlık gayet başarılı görünüyor. aklıma gelen tek dezavantaj bilg. oyunu misali insan o yukarı doğru kayan damlalara takılır mı acaba :)
bizim otoparkta enteresan bir ağaç var. şu yılbaşında sağa sola konan dallar vardır ya. kırmızı top şeklinde meyveleri olur. o ağaçtan yazın ön cama reçine benzeri bişey aktı. şimdi güneşi tam karşıdan aldığım zaman tüm camda minik minik noktalar görüyorm toz gibi. ne yaptıysam çıkartamadım. kolay yollu ne önerirsin ?
Hakan bey, мкад da ГУМ a giderken gorulmussunuz:) Eskiden cila yaptigimiz bezle cami silince arabayi yikarken 2 dakka bile kayinca hosumuza giderdi.Dusundumde Urun yoktu ciddi ciddi.. 2005 li senelerden sonra aldi basini gitti,bakalim 2.ay sonunda ne olacak? tabi dayanamayip yeniden uygularsan bilemicem:D
Nerdesin olm sen :) , işler yoğun herhalde :)
Gum pahallı bir yer ama en üst katta keseye uygun yemek yerleri var :) o yüzden bir daha Moskovaya gidersem Gum'a anca yemek yemeye giderim :D
Valla doğru dedin, ben fazla dayanamayabilirim :D , Onurcan'la nanolex operasyonu yapabiliriz :)
Ürün bu mudur ? 7,5 tl fiyatı var
http://images.gittigidiyor.com/7201/...72012913_0.jpg
İşler yogun olmazmı sen su kaydırıcılarla ugrasırken bende 74.kattan 55 e kadar betondan inen selaleyı durdurmaya calısıyorum varmı pomponazzi nin bir ürünü tavsiye edeceğin ?:D
Dayanamayacığını bildigim icin dedim zaten:) valla Onurcanla size kolay gelsin uzaktan canımız ceke ceke izliyoruz:rolleyes:artık dondugumuzde programlara dahil oluruz insallah bizde.. Bu arada hatırlatıyım kollarıma photoshop demiştin bir uygulama borcun var:D
Abi en son duzenli NXT yaptigim aracimin ustunden 3 sene gecti zaten :D O da 0km gibi bir seydi ve ciddi anlamda HIC silecek de kullanmadigimdan bana cok ise yariyormus gibi geliyor olabilir :icon_tup:
Su an 128bindeki aracimin caminda deneyip gercek dunyaya donus yapmaya niyetliyim :)
Cam da Nxt cilerden biriyim. Genel anlamda çamur görmediği sürece son derece kalıcı. Yıkamada da sökücü bir kimyasal kullanmadıgınız sürece takribi 3hafta kadar dayanıyor.