Nxt veya türevi herhangi bir cila camla kimyasal reaksiyona giremediği için baya işe yaraması çok zor. İşe yarar ama silecekleri kullandıkça camdan silinir gider.
Carpex konusunda da haklısın, 1 hafta bile gitmeyebiliyor. Üstelik kokusuda fena kafa yapıyor.
Nanowax'ı da deneyelim![]()
Karda, buzda, yağmurda, çamurda, aynen işlevini koruyor.
hakan eline sağlık gayet başarılı görünüyor. aklıma gelen tek dezavantaj bilg. oyunu misali insan o yukarı doğru kayan damlalara takılır mı acaba
bizim otoparkta enteresan bir ağaç var. şu yılbaşında sağa sola konan dallar vardır ya. kırmızı top şeklinde meyveleri olur. o ağaçtan yazın ön cama reçine benzeri bişey aktı. şimdi güneşi tam karşıdan aldığım zaman tüm camda minik minik noktalar görüyorm toz gibi. ne yaptıysam çıkartamadım. kolay yollu ne önerirsin ?
Hakan bey, мкад da ГУМ a giderken gorulmussunuzEskiden cila yaptigimiz bezle cami silince arabayi yikarken 2 dakka bile kayinca hosumuza giderdi.Dusundumde Urun yoktu ciddi ciddi.. 2005 li senelerden sonra aldi basini gitti,bakalim 2.ay sonunda ne olacak? tabi dayanamayip yeniden uygularsan bilemicem
![]()
İşler yogun olmazmı sen su kaydırıcılarla ugrasırken bende 74.kattan 55 e kadar betondan inen selaleyı durdurmaya calısıyorum varmı pomponazzi nin bir ürünü tavsiye edeceğin ?
Dayanamayacığını bildigim icin dedim zatenvalla Onurcanla size kolay gelsin uzaktan canımız ceke ceke izliyoruz
artık dondugumuzde programlara dahil oluruz insallah bizde.. Bu arada hatırlatıyım kollarıma photoshop demiştin bir uygulama borcun var
![]()
Abi en son duzenli NXT yaptigim aracimin ustunden 3 sene gecti zatenO da 0km gibi bir seydi ve ciddi anlamda HIC silecek de kullanmadigimdan bana cok ise yariyormus gibi geliyor olabilir
Su an 128bindeki aracimin caminda deneyip gercek dunyaya donus yapmaya niyetliyim![]()
Cam da Nxt cilerden biriyim. Genel anlamda çamur görmediği sürece son derece kalıcı. Yıkamada da sökücü bir kimyasal kullanmadıgınız sürece takribi 3hafta kadar dayanıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)