Arka koltukta 150ml kadar meguiars gold cilalı araç şampuanı vardı hepsi koltuga dökülmüş yaklaşık 2 haftadır ordaydı ne zamandır döküldü bilmiyorum ne yapabilirm?
Arka koltukta 150ml kadar meguiars gold cilalı araç şampuanı vardı hepsi koltuga dökülmüş yaklaşık 2 haftadır ordaydı ne zamandır döküldü bilmiyorum ne yapabilirm?
Detaylı temizlik yapan biyerde yada buluduğunuz ilde meguaris bayisi varsa onlarda vakum makinesi vardır olması lazım yani onunla çekerler tahminimce daha iyi bilgisi veya önerisi olan varsa yazar zaten geçmiş olsun.
sadece arka koltugun oturma kısmındaysa o kısmı söküp dışarda detaylı temizlik ilacı ve makinamızla temizliğini yapıp kurutup takacaz yerine. ama hazır bırakmışken komple temizlensin dersen onu da yaparım![]()
Yeriniz nerde acaba arabanın camına motorsikletin metal fren elciği sürttü. Halledebilirseniz ben de uğramak isterim.
gumus o soledıgını az cok tahmın edıyorum douu halledemezse bılkı o camın degısmesı gerekır.cam yapı olarak sert asındırması ımkansıza yakın bı maddedır dolayısıyla boya gıbı mudahalesı kolay deıldır.
elcık gelen kısımda matlasma olduysa derınlıgıne baglı olarak duzelebılır.
rıdvan sagolasın kardeşim. camda eger derin bi çizik varsa tabiki kaybetmek çok zor olacaktır. ama bi bakmak lazım duruma![]()
kardeşim ayagına saglık. çizigi elimizden geldigi kadar kapattık. ama rıdvan şöyle söyleyim. kaportaya sert bi darbe gelir de ezilir ya hani. sen ne kadar temizlersen temizle orda bi ezik kalır hani. camın durumu aynen öyleydi işte. çizigi tamamen kapattık neredeyse. tırnaga hiçbir şekilde takılmıyor. ama cam ilginç bi şekilde ezilmiş gibiseryum falan da kapatmaz yani o çizigi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)