Sorunun doğru yeri burası mı bilemedim yanlışsa lütfen doğru yere taşınsın.
Jant boyamak için fırın boya ve sprey boya ile girişmekten başka yol var mı?
Fırına atılan jant kırılganlaşıyor bu yüzden fırın istemiyorum dedim ama belki vardır bir yolu
Sorunun doğru yeri burası mı bilemedim yanlışsa lütfen doğru yere taşınsın.
Jant boyamak için fırın boya ve sprey boya ile girişmekten başka yol var mı?
Fırına atılan jant kırılganlaşıyor bu yüzden fırın istemiyorum dedim ama belki vardır bir yolu
fırın 60 derece civarında oluyor. fırına atılan jant nasıl kırılganlaşabilir?
Ali's Detailing Garage / Erenköy
Sizin firin nasil firin ? Firinda arabada boyaniyor sizce boyle bir ihtimal var mi ? Ayrica firinda bu boyayi iron man mi aticak ta jant isidan etkilenicek adam etkilenmiycek![]()
74 model sehpa...
Hazir konu bulmusken bende sorayim bir cok boyaci jant boyarken genelde jant boyamadiklari icin herhaldde janta boya akintilari oluyor nasil boyanmali jantlar boya akintisi olmamasi icin.
kırılganlaşması için semente fırınına atılıp 900 dereceye yakın bir sıcaklıkta saatlerce beklemesi lazım. Öyle bir sıcaklıkta boya falan kalmaz zaten.![]()
900 derece ?Magmaya gittin.
Elektrostatik toz boya yapan yerlerde yaptırabilirsiniz
Normal araba boyar gibi boyanan jantlar verimli olmuyor lastiği janta takarken soyulmalar başlıyor malesef
Bilmediğimden sordum zaten abartmışım demekki
elektrostatik toz boya olur yani öyle miakma kokma yapmayacak fabrikada atılan boya gibi olacak
Plasti dip denedin mı peki ?
plastidip düşünüyordum zaten ama şu videodaki rengi gördükten sonra bir araştırayım dedim
https://vimeo.com/61904372
yok mu bu renge nasıl ulaşabileceğimi bilen? janta vs. zarar vermeden yapabilecek yer tavsiyesi olan?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)