Sebebini ben söyliyeyim, gösteriş meraklılığı.
Arkadaş ortamında muhabbeti geçer biri der 250 tl ye xx de yaptırdım, diğeri der 700 tl ye yy de yaptırdım, aklında ezmiş olurgünümüz mantalitesi malesef..
Sebebini ben söyliyeyim, gösteriş meraklılığı.
Arkadaş ortamında muhabbeti geçer biri der 250 tl ye xx de yaptırdım, diğeri der 700 tl ye yy de yaptırdım, aklında ezmiş olurgünümüz mantalitesi malesef..
700 lira nedir ya. İç dış motor 350 liraya sıfır gibi teslim ediyoruz millet yuh diyo70bin lira verince bayilik için onu çıkartmak lazım tabi
![]()
arkadaşlar gercekten cok merk ettim şu meguiars florya da oto yıkama fiyatı nedir?
İnternet sitesinin galeri kısmına ferrari lambo porsche koyunca 700 liraya yapılıyor demekki...
Emre Gecü veya Rıdvan da aynı şeyleri yapar ve çok çok daha ucuza malolur sana.
İkisi de işinin ehli, kesinlikle tavsiye ederim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
fiyat bana da biraz fazla geldi iç-dış pasta cila işlemleri için.. Ürünleri kendiniz alıp uygun bir ortam varsa uygulayabilirsiniz
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Yolu floryaya dusen yad orada olan arkadaslar sorabilir
Amcamlar cok yogun oldugu icin cok iyi bir ilgi alaka beklemeyin.hic telefon acmayin cvp vermiyor oraya cagiriyorlar![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
gerçekten iyi para 700 tl ben olsam kendim yapardım...al malzemeleri kendin yap derim...
gariban 106 gti....
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ismimi veren arkadaşlara teşekkürler.700 lıra bıraz abes olmus ısı bıldıgımız ıcın bıze cok gelıyor fakat dukkan ıscı masrafı nı cıkartmak ıcınde bıraz fıyatları abartmak gerekıyor sahsen o fıyatlara araba yapılmaz deıl ama ıgne ucu kadar noktaya bıle ılgı gostermek gerekır dıe dusunuyorum
bir arabadan 700 lira kazanıcak olsam, armalara kadar söker altlarınada uygulama yaptıktan sonra sıfır oem armaları takıcak kadar uğraşmam gerekir![]()
Ali's Detailing Garage / Erenköy
florya daki yer uçmuş resmen birkere gitmiştim,mekan sahibinin h iç ihtiyacı yok keyif için yapıyor altında son model mersedes,çok klass biryer ama sonuçta yapacağını çoğu yer yapar at la deve değil,aynı uygulamayı aynı malzemelerle sadece dışını boya korumasını 200 tl ye yapıyorum,beyenme garantili,forumdan birçok arkadaşımız referanstır
zd9000 cupra
Yeni aldigimiz tayyari dun biraktik.resimlerinide cektik bakalim cikinca ne olacak.sonrada benim arabayi birakicam
Anlamadığım nokta bu kadar kişinin bahsettiğiniz fazla ücret talep ettiğini onun yerine bizim forum arkadaşlarımız yapıyor demesine rağmen sizi oraya çeken şey neydi cok merak ettim
Yapilan isleri gorduk ve en onemliside meguiars merterdeki yerle iki araba icin pazarlik yapip 350 tl fiyat aldik.floryayi sordugumuzda yapilan islemin aynisu oldugunu ay sonuna kadsr boyle bir kampanya yaptiklarini bwlirttiler.sanirim 350 tl ye meguars icin cok demez arkadaslar
yapılan işçilik çok önemli, yapılan iş çok önemli.. iş pasta cila ise 350 tl bile çok bence kullandığı malzeme ne olursa olsun.. ama kaporta işçiliği varsa boya atması,boya kabarması,vernik erimesi ( bu en çok kuş pisliğinin uzun süre boyada kalmasından olur) o zaman normal..
detailing dedinmi çamurluk içinde oluşan mıcır fırmalası yada kışın zincir takılmışsa zincirin verdiği zarardan ötürü oluşan boyadaki deformasyon giderilmemişse görünen yerlerden çok görünmeyen yerlere detailing uygulanmamışsaki genelde buralarda paslanmada hat safhada olur misal kapı içleri etek iç kısımları kapı iç kısımları vidalama yerleri v.b onada detailing diyemiyorum..
çünkü çevremde aracını kim detailinge götürmüşse ben ciddi kaliteli bir şey göremedim tamam araba dışardan parıl parıl parlıyor ama detaya indinmi hiç bir şeye dokunmamışlar
adamın tavanında boncuk boncuk boya kabarması var dokunmamışlar bir arkadaşın sağ çamurlukda vernik erimesi var dokunmamışlar ona bir şey yapılmaz demişler ona bir şey yapılmaz buna bir şey yapılmaz o zaman sen sadece bir pasta cilayamı 500 tl yada üstü para alıyorsun..
Lafım işini hakkıyla yapana değil tabiki onlara saygım sonsuz aldıkları yada istedikleri parayıda sonuna kadar hak ediyorlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
350 tl komple ic dis motor + boya koruma..kaputun bir kismina ve koltuga demo yapildi.kac yillik arkadasimda da yaptirdim sonaxta da yaptirdim ama bu sonucu alamadim.gercekten cok belirgin fark oldu.ben yspilan isciligi ve isleride gordum.sanirim pisman olmayacagiz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)