User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: meguars,ziebart,sonax

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonucu merakla beklıyorum .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet sonuç merakla bekleniyor

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk resimler geldi göz alıcı kısmetse yarın akşama aracı çıkarıcaz

tabi siz ilk halini göremediğiniz için aaa bumuydu da diyebilirsiniz ama ben ilk halini çok iyi bildiğim için başarılı bir çalışma buldum
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Onu-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Florya Meguiars'in 1000 istedigi de olur, tabiri caizse adamina gore muamele diyebiliriz.

Ayrica birkac mesajda yikama fiyatini soran olmus, orasi uygulama yapmadigi araci yikamaz ) geri cevirir.

Yanlis hatirlamiyorsam 2007de 2008de falan yikama ustu NXT'ye 60-70 lira verirdi arkadaslar orada. (olmadi minimum 50 olsun yani)

Cok gorduk "uygulama yapmadigimiz araclara yikama yapmiyoruz" denildikten sonra "al o zaman anahtari yap uygulamani" diyenleri

Ben bir ticarethane olarak son derece basarili buluyorum kendilerini, arkadaslarimizin, dukkan harici uygulama yapan sahislarin 150-300e yaptigini 700-1000e yapabilmek bence beceridir, basaridir (ticarethane olarak dusununce)
    Onur
    14' f30 316

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onu-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Florya Meguiars'in 1000 istedigi de olur, tabiri caizse adamina gore muamele diyebiliriz.

Ayrica birkac mesajda yikama fiyatini soran olmus, orasi uygulama yapmadigi araci yikamaz ) geri cevirir.

Yanlis hatirlamiyorsam 2007de 2008de falan yikama ustu NXT'ye 60-70 lira verirdi arkadaslar orada. (olmadi minimum 50 olsun yani)

Cok gorduk "uygulama yapmadigimiz araclara yikama yapmiyoruz" denildikten sonra "al o zaman anahtari yap uygulamani" diyenleri

Ben bir ticarethane olarak son derece basarili buluyorum kendilerini, arkadaslarimizin, dukkan harici uygulama yapan sahislarin 150-300e yaptigini 700-1000e yapabilmek bence beceridir, basaridir (ticarethane olarak dusununce)
    yıkama fiyatı soran benm...çünkü uygulama 700 olan bir işletmenin yıkama fiyatıda muhtemelen 50 falan diye düşündüm...arkadasım amacm sana laf söylemek değil sen fikirlerini güzel bir şekilde dile getirmişsin ama düşünüldüğü zaman söylediklerinde mantık bulamazsın...nedeni de adamlar tutturmuş bir yol geleni havada öpüyor kimse kusura bakmasın kimsede içine yedirip ben kazık yedim der mi ? tabi ki demez... o paraya kıydıktan sonra şöyle iyi böyle iyi der... yalnız söyle bir durum war...arkdaslarda bahsetmişler aynı malzeme aynı hatta belkide daha özenli iş max. yarı fiyatına...sonuçta yapılan iş neye göre 700 tl orası tam bi muamma...aslında muamma da değil geleni yolarız mantığı war adamlarda hepsi bu...çümkü bu işin ne bir belgesi var örneğin iso vs gibi nede başka bir durumu...o yüzden kimse kimseyi kandırmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 nisan perşembeye sarktı..bal döküp yalıcaz sanırım

bad_machine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece yıkama 40 tl arkadaşlar
    ...bana her yer TRABZON ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bad_machine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece yıkama 40 tl arkadaşlar
    Yanında hakiki çam balıda veriyolardır heralde o paraya dimi abi döküp yalayalım diye o paraya swisswaxta yıkatırım

cem_subasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ersin. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanında hakiki çam balıda veriyolardır heralde o paraya dimi abi döküp yalayalım diye o paraya swisswaxta yıkatırım
    Hahaha Çok iyi ya

40 TL ye ayda 3 kere arabamı yıkatırım Yanlış anlaşılmasın sonuçta microfiber havluyla kurlayıp microfiber bezle silince değişen bişey mi oluyo araba daha çok mu parlıyo Lafım burda kimseye bişey söylemek amacında değil florya meguiars'da kötülemiyorum asla; Her satıcının bir Alıcısı vardır
    CUP Edition

Finansinvest

Onu-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzedr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıkama fiyatı soran benm...çünkü uygulama 700 olan bir işletmenin yıkama fiyatıda muhtemelen 50 falan diye düşündüm...arkadasım amacm sana laf söylemek değil sen fikirlerini güzel bir şekilde dile getirmişsin ama düşünüldüğü zaman söylediklerinde mantık bulamazsın...nedeni de adamlar tutturmuş bir yol geleni havada öpüyor kimse kusura bakmasın kimsede içine yedirip ben kazık yedim der mi ? tabi ki demez... o paraya kıydıktan sonra şöyle iyi böyle iyi der... yalnız söyle bir durum war...arkdaslarda bahsetmişler aynı malzeme aynı hatta belkide daha özenli iş max. yarı fiyatına...sonuçta yapılan iş neye göre 700 tl orası tam bi muamma...aslında muamma da değil geleni yolarız mantığı war adamlarda hepsi bu...çümkü bu işin ne bir belgesi var örneğin iso vs gibi nede başka bir durumu...o yüzden kimse kimseyi kandırmasın
    Soylediklerimi yanlis anladiniz sanirim.

Ben niye yikama fiyati sordunuz falan demedim kimseye

Zaten uygulama yapilmayan araclara yikama yapilmadigini (kisiden kisiye, aractan araca, yogunluga gore gunden gune farkliliklar gosterebilir) hem duyuyordum cokca kisiden, hem de daha gecen hafta kuzenim bizzat denemis (benim haberim yoktu), meguiarsa girdim dedi, orasi yikama yapmazki uygulama yapmadigi araca dedim, adam da oyle soyledi zaten dedi

"Yikama yapmamasi cok iyi bir sey", ya da "700 lira 1000 lira cok uygun bir fiyat" gibi bir sey soylemedim yani, buradaki herkesle ayni gorusteyim bende.

Insanlardan bu parayi talep edebiliyor ve alabiliyor olmalari bana gore ticari bir basaridir dedim sadece. Ayni isin ciddi manada cok daha iyisini, kalitelisini, daha fazla emek isteyenini kimisi 100 liraya yaparken adamlar 1000 liraya yapiyor. Malini iyi satiyor yani. Soylemek istedigim buydu.
    Onur
    14' f30 316

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onu-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soylediklerimi yanlis anladiniz sanirim.

Ben niye yikama fiyati sordunuz falan demedim kimseye

Zaten uygulama yapilmayan araclara yikama yapilmadigini (kisiden kisiye, aractan araca, yogunluga gore gunden gune farkliliklar gosterebilir) hem duyuyordum cokca kisiden, hem de daha gecen hafta kuzenim bizzat denemis (benim haberim yoktu), meguiarsa girdim dedi, orasi yikama yapmazki uygulama yapmadigi araca dedim, adam da oyle soyledi zaten dedi

"Yikama yapmamasi cok iyi bir sey", ya da "700 lira 1000 lira cok uygun bir fiyat" gibi bir sey soylemedim yani, buradaki herkesle ayni gorusteyim bende.

Insanlardan bu parayi talep edebiliyor ve alabiliyor olmalari bana gore ticari bir basaridir dedim sadece. Ayni isin ciddi manada cok daha iyisini, kalitelisini, daha fazla emek isteyenini kimisi 100 liraya yaparken adamlar 1000 liraya yapiyor. Malini iyi satiyor yani. Soylemek istedigim buydu.

hocam kusura kalma yanlış anlamışta olabilirim fakat ben böyle şeylere karşı biraz hassasım sanırım...çünkü ister clio olsun isterse ferrari sonucta büyük çoğunluk alın teriyle para kazanıyor...sokaktan para kazanmıyo ve bi ticaret yapan yer bana biz bu arabayı yıkamıyoruz nedenide uygulama yapmadığımız için dese s.git derim ya tamam biraz sosyolojik bi durum olucak ama insanların yemek bile bulamadığı kredi kartı borcu olan milyon tane insan olunca acıkcası bu tip işletme sahibi olan insanlar bana depremde zor durumda kalan insanlar olur ve bir grupta depremi koz yaparak ekmeği zeytini pahalıya satar hani ya bana bu tip işletmeler bunu anımsatıyor...tabiki pahalı arabalar pahalı markalar olucak ama her pahalı olan şeyde iyi oluyor mantığı yanlış...tabiki vw ile mercedes kıyaslanmaz yada armani ile colins gibi..belki uç örnekler ama her pahalı şey ile uygun fiyatlı ürün arasında böyle fark olmaz...

bad_machine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet arkadaşlar araba zor da olsa geldi.İşyerinden geç geldiğim için fotoğraf çektirmeye vaktim olmadı.
    Meguiars' a bırakmıştım aracımı. Lafta çok güzel konuşuldu o yapılacak bu yapılacak şu şöyle bu böyle olacak denildi. İyi güzel ilgililer diye sevindim cuma akşamı bıraktım arabamı salı gündüz alabileceğimi söylediler.perşembe ancak alabildim.Ne dışı ne içi ne de motoru özenle yapılmamış. Aceleyle almak zorunda kaldım arabayı işlerim vardı.Pek fazla ayrıntılı bakamadım açıkçası. fırsatım olup detaylı bi şekilde incelediğimde hoşuma gitmeyen bi çok şey olduğunu gördüm.Ya ben çok kıl'ım ''titizim'' temizlik konusunda ya da adamlar özen göstererek yapmadılar işini...
    ...bana her yer TRABZON ...

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazık olmuş

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    (İngilizce) Detail = Detay (Türkçesi)
    (İngilizce) Detailing = Detaylandırma (Türkçesi)

Yani kaportaya vur cilayı ayna gibi parlasın içini özel solüsyonla temizle yolla gitsin değil..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bad_machine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar araba zor da olsa geldi.İşyerinden geç geldiğim için fotoğraf çektirmeye vaktim olmadı.
    Meguiars' a bırakmıştım aracımı. Lafta çok güzel konuşuldu o yapılacak bu yapılacak şu şöyle bu böyle olacak denildi. İyi güzel ilgililer diye sevindim cuma akşamı bıraktım arabamı salı gündüz alabileceğimi söylediler.perşembe ancak alabildim.Ne dışı ne içi ne de motoru özenle yapılmamış. Aceleyle almak zorunda kaldım arabayı işlerim vardı.Pek fazla ayrıntılı bakamadım açıkçası. fırsatım olup detaylı bi şekilde incelediğimde hoşuma gitmeyen bi çok şey olduğunu gördüm.Ya ben çok kıl'ım ''titizim'' temizlik konusunda ya da adamlar özen göstererek yapmadılar işini...
    sen hem KEL hemde KIL sın kanka

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hem o ücreti verip hemde içinize sinmediyse yazık olmuş gerçekten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)