eline sağlık harika ötesi olmuş maşallah
Printable View
eline sağlık harika ötesi olmuş maşallah
Yanlız bu işlemin bir kötü yanı var insan bu arabayı kullanmaya kıyamaz yani.... şahsen şu fotografları gördükten sonra bir ömür boyu orda kalsın istedim :) emre ellerine sağlık çok güzel olmuş gerçekten :)
Insan degilsin insan :D masallah bur'a
elinize sağlık gerçekten güzel olmuş özendim valla
Vay arkadaş ya, bir boyayı nasıl bu kadar kötü hale getirebiliyorlar. Sonuç gayet başarılı olmuş, koruma için ne kullandınız? Birde bu mekan neresi yahu :beuj:
Ellerine sağlık Emre çok iyi iş çıkartmışsın :)
Ellerine sağlık harika olmuş..
Kanka ohaaa be naapmissin oyle massallah eline koluna saglik
Maşallah çok iyi parlamış.
daha ıyıolamazdı heralde elıne saglık :)
Eline sağlık Emre valla siyahla uğraşmak kolay değil herhalde hareyi, hatayı en çok belli eden renk
yapılan iş güzel ama en güzeli boya ölçümü yapıp ona göre uygulama yapman:icon_tup: tr deki en büyük eksiklik bence
Çok beğendim, çok başarılı bir çalışma ile araç evrim geçirmiş umarım hep böyle bilinçli ellerde yaşar, kullandığınız malzeme ve cihazları merak ediyorum, pm de olsa fark etmez, benimle paylaşır mısınız? Bende 306 mı canlandırmak istiyorum, teşekkürler.
Elinize sağlık çok başarılı olmuş sonuç.. Honda boyası malesef oldukça hassas ve çok kısa sürede mahvolabiliyor. Bundan sonra yıkama konusuna özellikle çok dikkat edilmesi lazım..
Bu arada malzeme listesini paylaşabilir misiniz?
abi kulaklarınız çınlarsa valla kusura bakmayın yıktın geçtin desem yeridr s2k deyince zaten aklım gidiyordu %50 kapasite anlıyordum siyah olunca %25 daha götürdü ee bide böle parlayınca harbi 46 ya bağladı reset attı 41 kere maşallah nazar değmesin çooookkk güzel
oha amk diycem banlanırım diye korkuyorum eline koluna sağlık :D
araca maşallah ellerine sağlık emre,çok güzel olmuş hadi izmire :D:D
İstanbuldaysanız özel mesaj atın yardımcı olmaya çalışırım
Valla daha kötüleride var bu ne ki diyebileceğimiz :) Koruma olarak senden aldığım chemical guys kullandım, mekan maltepe güven altan renault
Paylaşırım tabik, aşağıya yazıyorum
Kesinlikle yıkama çok önemli, araç sahibide bunun farkında olunca artık kolay kolay eski haline dönemez :)
Liste şöyle
Makita 9227 Polisaj makinesi
3M Maskeleme bandı
Meguiar's kil
Meguiar's Yün ped
Meguiar's cutting ped
Meguiar's polishing ped
Meguiar's finishing ped
Meguiar's 85
Meguiar's 105
Meguiar's 205
Poorboys Black Hole