Efsane olmuş gerçekten. Eline sağlık
Printable View
Efsane olmuş gerçekten. Eline sağlık
aferin la güzel yapmışsın :D
eline sağlık valla süper olmuş :)
kanka dükkan ne znm açıyoz :)
Mükemmel olmuş elınıze sağlık .Mekanda canlıymıs :)
Eline sağlık çok güzel iş çıkmış.
Honda'nın boyasından nefret ediyorum. :)
Işıl ışıl olmuş adamım , masallah.
Güle güle kullan dicem de kullanmıyosunki mk :D Şaka bi yana nazar değmesin canım maşallah :)
Eyvallah hacı BUR aynen. Mekan Güven Altan Renault yetkili servisi
Eyvallah canım öğreniyoruz yavaş yavaş :D
Ah bi adam akıllı yer bulsam :)
Eyvallah saolasın :) Boya konusunda hemfikiriz
Saol brocum eyvallah :)
Kör oldum hastanede doktora yazdırıyorum..
plakaya can kurban :) araçta fena
Helal olsun gerçekten süper olmuş ama Nazar boncuğu adak filan ne gerekiyorsa yapın Maşallah Allah NAzarlardan saklasın Kazasız belasız ;)
Çok güzel olmuş Maşallah ama önemli olan aslında aracı böyle korumak :) Honda boyasının yumuşak olması net sonuç almaya yardımcı olmuş . Eline sağlık
Ellerinize sağlık sonuç güzel olmuş gerçkten ancak şurda benim takıldığım ufak bir nokta var benim bildiğim kadarıyla polish- boya koruma işlemi yapıldıktan sonra araç birkaç gün yıkanmaz boyanın üzerine iyice kendini çekmesi beklenir hatta yağışlı olmayan günlerde yapılıyor polisaj işlemleri..
emre seni tebrik ederim.ellerine saglik.
Ayıp ayıp :D
Dipnot: En sonunda siyaha geri boyatıcam o olacak :D
Polish işleminden sonra oluşan tozlardan dolayı araç yıkanır, yani yıkanmasının hiç bir mahsuru yok. Polish işleminde boyanın üzerine iyice çekmesi diye bir durum yoktur .uygulamadan sonra işlem biter . Sadece cila işinde, cilaya göre belli bir süre beklemek daha iyi sonuç verebilir .
Biraz geç oldu ama eline sağlık kanka , işçiliğe bir şey demeye gerek yok zaten son resimlerden belli :icon_tup:
BUR'a yakışan bir parlaklık oldu maşallah.
sanırım maliyetide yüksek olmuştur.
sıfır araba çıkarmışınız elinize sağlık :)
İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler :)
Yukarda bi arkadaşın dediği gibi polish sonrası yıkamanın bi zararı olmaz, tercih edilen waxa göre bir süre beklenebilir
Bu tarz bi işlem standart boya korumanın biraz daha üstünde oluyor tabiki