User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: plastik aksam parlaklık

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Aynı görüntüyü yıllardır kullandığım 2üründe veriyor ama sık sık yenilemek gerekiyordu,bu ürün nano olduğu için ömrü çok daha uzundur diye tahmin ediyorum

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı görüntüyü yıllardır kullandığım 2üründe veriyor ama sık sık yenilemek gerekiyordu,bu ürün nano olduğu için ömrü çok daha uzundur diye tahmin ediyorum
    Nano ürünün uygulandığı yer daha geç toz tutuyor, daha az kirleniyor, kirlenince de basınçlı su temizlik için yeterli oluyor.
    Diğer ürünler geçici güzellik veriyor, her yıkama sonrasında tazelemek gerektiriyor.

Nano öncesi, boyasız plastiklerin çok iyi temizlenmesi gerekiyor. APC ve ardından ipa ile silmek yetmiyor, tavsiyem scotch brite'ın susuzda kullanılabilen beyaz sünger silgisidir. Bu sünger silgi ile beyazlık yaratan cila kalıntılarınıda temizliyor.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ceratoniaorg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu Nanolex Trim Rejuvenator hafif beyazlamış matlaşmış siyah plastik aksamları kendine getirirmi yoksa ısı tabancası ile önce matlığını alıp sonramı bu ürünü kullanalım?
    Bu konuda en iddialı ürün gtechniq in plastik ürünü,hem eski haline getiriyor hem de 1 sene kadar dayanıyor. Ama pahalıydı.
    [QUOTE=athem;6807116]
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    urunu gordum, fiyat/performans orani muazzam fakat yag/silikon/gliserin bazli urunleri kullanmak istemiyorum. Elimde atasin mavi urunu de var, onu da kullanmiyorum.

Postunuzu yeni gordum
    Yag ve gliserin bazli urun kullanmak istemiyorum demissiniz en dogrusu ama benim urunde icinde bi madde vardi acaip ismi vardi suan hatirlamiyorum.siyah aksamlara zarar verme soz konusu deildir aksine koruyucu ozelligi vardir
    yok o anlamda demedim. silikon dahi hiç bir aksama zarar vermez ama bıraktığı dokuyu begenmiyorum. Ayrıca bu ürünlerde UV ışınlarına karşı koruma da bulunmuyor.
    Dediğim gibi fiyatı acaip uygun ama ben başka tarz ürünleri kullanmak istiyorum artık.
    Built to fall....

emirreis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parladiklarinda guzel sonuc oluyor
    Ömür İmtihanla Geçiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuda en iddialı ürün gtechniq in plastik ürünü,hem eski haline getiriyor hem de 1 sene kadar dayanıyor. Ama pahalıydı.
    Alıntı athem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok o anlamda demedim. silikon dahi hiç bir aksama zarar vermez ama bıraktığı dokuyu begenmiyorum. Ayrıca bu ürünlerde UV ışınlarına karşı koruma da bulunmuyor.
    Dediğim gibi fiyatı acaip uygun ama ben başka tarz ürünleri kullanmak istiyorum artık.

Plastik aksamlarda 1 sene demek garip birsey, her aracin plastigi farkli, dokusu farkli, esnekligi farkli. Her plastikte ayni sonucu ne Nanolex ile ne Gtechniq le alabilirsiniz. Araci hangi sampuanla yikadiginiz da cok onemli bir unsur. Nanolex Trim R. i araci devamli Nanolex Reactivating sampuanla yikarsaniz cok farkli sonuc alirsiniz mesela.

d.berkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trim Rejuvenator uygularken yağlı gibi hissettiriyor ama uyguladıktan sonra hiç yağ kalmıyor. Hoş bir dokusu var. Uyguladıktan bir süre sonra parmak izi vs kalmıyor üzerinde. Ayrıca ciddi bir su ve kir itici yüzey oluşturuyor. Sarfiyat az aslında.
    Gtechniq C4 daha kalıcı ama 30ml ürün 35.5£ vat hariç. Bence biraz pahalı..

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aradığın ürün aşağıda ;

Badem Yağı Deri Vinil Torpido Parlatıcı Koruyucu GittiGidiyor'da 52003076

Aynı zamanda plastik aksamıda inanılmaz güzel parlatıyor ve uzun bir müddet toz yapışmasını önlüyor.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0M42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aradığın ürün aşağıda ;

Aynı zamanda plastik aksamıda inanılmaz güzel parlatıyor ve uzun bir müddet toz yapışmasını önlüyor.
    Yuksek performansli silikon formulu yazdigini gordugumde beni benden alan urun.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyimi kötümü anlamadım bu son ürünü ayrıca satışta bir yer bulamadım ilanlar kalkmış

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trim Rejuvenator benimde alacağım ilk ürün. İlk SP siparişimde onuda geçeceğim. Şuan Plak2R sürüyorum dış trimlere, çok aşırı kalıcı değil tabik, bir sonraki yıkamada çıkıyor ancak en azından çok toz tutan bir ürün değil. elinizde varsa geçici olarak kullanabilirsiniz Plak2R'ı benim gibi. Ama fiyat performans açısından banada en uygunu Nanolex Trim Rejuvenator gibi geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 0M42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aradığın ürün aşağıda ;

Ben bunu anca ayakkabımın siyah yerlerine sürerim.

pcvirus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gselcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yağlama ürünü evet abi ancak araç dışında kullanıyorum aşırı toz toplama gibi bi problemi olmadi herkes bu şekilde söylüyor fakat memnunum kesinlikle daha profesyonel ürünler vardır belkide onları kullanmadığım için wd40 güzel geliyordur.
    bende wd 40 kullanıyorum
    eğer bez ile üzerinde geçerseniz toz tutma problemi olmuyor 1 yıldır kullanıyorum hem motora hem de plastik borular trim aksamları vs
    özellikle hortumların hali beni çok şaşırtmıştı
    sıfır gibi yapıyor motor içini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Her turlu petrol urunu misal silikon,sicaga ve gunes isinlarina karsi cok dayaniksizdir. Catlar.
    Badem yagi, deri icin doğal ve çok güzel bir ürün fakat diş plastiklerde randiman alabileceğinizi sanmam.
    Built to fall....

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer eski görüntüsünü istiyorsanız eskiler iyi bilir, sök o parçayı daya pürmüzü, tabi daha önce yapan birinde yaptırmakta fayda var, sıcaklık gören yerler yenilenmiş gibi oluyor, arkadaşımın aracına yapmıştık onunki grileşmişti artık, eski aracımın tamponları siyahtı boyasızdı ona da yapmıştım öneririm, yeni gibi oluyor
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nano ürünün uygulandığı yer daha geç toz tutuyor, daha az kirleniyor, kirlenince de basınçlı su temizlik için yeterli oluyor.
    Diğer ürünler geçici güzellik veriyor, her yıkama sonrasında tazelemek gerektiriyor.

Nano öncesi, boyasız plastiklerin çok iyi temizlenmesi gerekiyor. APC ve ardından ipa ile silmek yetmiyor, tavsiyem scotch brite'ın susuzda kullanılabilen beyaz sünger silgisidir. Bu sünger silgi ile beyazlık yaratan cila kalıntılarınıda temizliyor.
    Bahsettiğin özellikler uzun süredir kullandığım rex ve meguiars'ın plastik parlatıcısında da var, her yıkama sonrası değilde 2haftada bir uyguluyordum ben 2 yıkamada bir diyebiliriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Burda fiyat performans cok onemli bir faktor.
    Gtechniq, nanolex vb iyi olabilir fakat 30 ml sine o kadar para vermek mantıklı değil. ( Ben aliyorum o ayri )

1 Kutu autoglym / megUiars alirsaniz her yönden kârda olursunuz. Nano teknoloji olsa ne olur olmasa ne olur.

Ben hep boyle dusunuyorum ama gidip gidip satin aliyorum. Neren bilinmez...
    Built to fall....

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Badem yağı kullanıyorum dış plastik aksamında.
    Lastiğide güzel parlatıyor ve kalıcı.

kemal20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meguiars Vinil ve kauçuk yüzey temizleyici : M-4001 kodlu ürünü kullanabilirsiniz.4 litre galonda satılıyor.ben boş bi sprey şişesine doldurttum.99 model passatın dış plastik aksamlarında kullandım.plastikler gri renkti. ilk kullanımda sıfır gibi simsiyah oldu.yağlanma,toz tutma yapmıyor.kokusu çok kötü fakat mükemmel bi ürün.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Burda fiyat performans cok onemli bir faktor.
    Gtechniq, nanolex vb iyi olabilir fakat 30 ml sine o kadar para vermek mantıklı değil. ( Ben aliyorum o ayri )

1 Kutu autoglym / megUiars alirsaniz her yönden kârda olursunuz. Nano teknoloji olsa ne olur olmasa ne olur.

Ben hep boyle dusunuyorum ama gidip gidip satin aliyorum. Neren bilinmez...
    Valla ben o yağlı, silikon...vs ürünleri çok denedim, doğru düzgün randıman alamadım. Ne zaman nanoya geçtim, huzura erdim.
    Nano olmazsa olmaz, geçen ağustos başında camlara japon menşeeli bir ürün sürdüm, bir daha da ellemedim, evet çok para verdim ama yapı marketlerde satılan ve haftada 1 uygulanan 10TL'lik dandik ötesi ürünlerden almış olsaydım da aynı parayı vermiş olacaktım. Üstelik neredeyse her hafta ürünü tazelemek, vakit ayırmak, bezleri kirletmek, cam temizleyicisi harcamak durumunda kalacaktım.
    Bilinen markaların nano ürünlerini, talimatlara uygun uyguladığında, ve yıkama sırasında da uygun şampuanı kullandığında, nanoyu ne zaman uyguladığını unutur oluyorsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)