en iyi çıkışını anlayamadım burada,
rakip olmalarına rağmen insanlar centilmence birbirlerinin sanatını övmüşler.
tartışmaya gerek yok, rıdvan, EMG, zıpzıp (autojoy-umut'a burdan selamlar) referansı olan kullanıcılarımız...
en iyi çıkışını anlayamadım burada,
rakip olmalarına rağmen insanlar centilmence birbirlerinin sanatını övmüşler.
tartışmaya gerek yok, rıdvan, EMG, zıpzıp (autojoy-umut'a burdan selamlar) referansı olan kullanıcılarımız...
Built to fall....
bilgi veren arkadaşlar için çok teşekkürler
arkadaşlarla görüşüyorum
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Degerli vaktinizi ayırıp bize En tarifinin nerde kullanılıcagını ve İstanbulun nüfusu hakkında detaylı bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Kusura bakmayınız diger dostlarada şimdi mesaj geçecegim bu yaptıkları terbiyesizligi düzeltsinler. Hayırlı akşamlar
Teşekkür ederim. Selamları yarın ileticegim. Daha önce bu s2000 konusundada yorumum vardı. Ellerine saglık arkadaşlarımın.
JoYTeaM
Ustume alindim ne kadar en kelimesi kullanmasamda.
Ben temizlik,parlaklik konusunda hastayim.
İsim vermeden forumda bir cok arkadasimizin arabasini yikattigi kuafor yaptirdigi ve cok memnun kaldigi x firmanin islerini begenmiorum cok yer denedim duzgun bu isi yapan yer cok cok az ki postum da da firma onerirken bu isi yapan sayili yerlerdendir dedim
O mesajımdan terbiyesizlikle alakalı bir mesajı nasıl çıkardınız bilmiyorum, fakat tekrar okumanızda fayda var. İyi akşamlar.
Sayılı yerlerden vs. diyenlere birşey demedim ki zaten saygıdeğer abicim yanlış alınmışsınız. Kimseye de bir atıfta bulunmadım, sadece en kelimesini çok kolay kullandığımızı bunun da, aynı işi yapan ya da mala sahip olan kişileri rencide edebileceğini yazdım, sadece bu kadar yani. Birçok konuda en kelimesi kullanılıyor, neye göre bu istatistiği tutan biri mi var da bu kadar rahat bu kullanılabiliyor diye görüşümü idda ortaya attım. Örneğin Türkiye'nin en temizi, dünyanın en iyi aşçısı gibi, neye ya da kime göre? Gibi. Her neyse.
Instagram: mutusgarage
Pasta + cila+ boya koruma işlemini Bursa'da meguiars ürünleriyle yaptıracağım 250 tl bu iş için fazla mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)