Kıskandım ve gaza geldım
zımpara + boya koruma ıcın randevu ıstıyorum Mert Bey![]()
fırcamı vurmuslar bu arabaya ne yapmışlar ya içim acıdı vallaha.elinize sağlık arabayı fabrika orjinal yapmıssınız![]()
Eline saglik, harika bir uygulama olmus, eminim arac sahibi oldukca mutludur.. Fircayla boyle bir araci yikayan yurek hic mi ciz etmedi acaba.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
maşallah,ellerinize sağlık çok güzel olmuş
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
mükemmel olmus ellerınıze saglık benmde kendı sıyah arabama yaptırasım var evo punto fıyatı pm olarak gonderırmısınız?
eski arabampiyasadaki nadir kalan s2000'lerden , boyası gerçekten iyi durmuyordu fakat elinize sağlık çok güzel olmuş şimdi, ozan kankam yaza hazırlığını yapmış
![]()
OĞUZHAN KIZILTOPRAK
ellerinize sağlık çok güzel olmuş bende bugün bilgi edinmek için gelicem dükkanınıza
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
camur atma amacim yok; dun arabayi honda servisinde gordum kapida ve camurlukta acilmalar vardi; hemde ufak tefek acilmalar degildi. keske boyanin kalinligini olcseydiniz. kaputta camurlukta kapilarda hologram vardi. ellerinize saglik...
açılmalar zaten araç geldiginde vardı...
hologram fln da yoktu ben aracı teslim ettigimde spot ışık altında çalışıyorum...
ha insanlık hali olabilir hata yapılabilir ama ben teslim ettigim de yoktu...
istersen çamurda atabilirisin sıkıntı yok yapılan işin arkasındayım...en ufak bi memnuniyetsizlikde telafisi yapılır...
orda gördügün açılmaları gelip burda ben yapmısım gibi vurgulamanda ayrıca çamur atmadan daha ileri bi düzeyde...bilip bilmeden konuşma diyolar ya o galiba...
arac sahibiyle konustugumda acilmalar cok ufak ve temiz oldugunda belli belirsiz gorudugunu soyledi. benim gorduklerim ise baya buyuktu....
amacim dedigim gibi size camur atmak, karalamaya calismak degil gorduklerimi soylemek.
yazdiklarimi bir elestiri olarak gorbilirsiniz. elestiri bir isin daha iyi yerlere gelmesi icin faydali bir unsurdur. bu yuzden yazdiklarimi kendinizi daha da gelistirmek icin bir firsat olarak gorebilirsiniz.
hologramlarda spot isikla her zaman belli olmuyor, guclu bir led isik edinerek, yuzeyi ipayla temizledikten sonra kontrol ederseniz daha net gorebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)