şu an üzerinde siyah mat boya olan stoplarıma aynı işlemi yapsam vernik atmasam ne kadar başarılı olur?
amacım o siyah boyadan kurtulmak..
şu an üzerinde siyah mat boya olan stoplarıma aynı işlemi yapsam vernik atmasam ne kadar başarılı olur?
amacım o siyah boyadan kurtulmak..
Yapacak olan varsa beraber yapalım birgün![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
selülozik tiner deneme sakın! plastiği anında eritirsin...eğer illa ki tiner olacaksa sentetik tiner ile denemeni tavsiye ederim, selülozik tinerile silersen boyayı alır Fakat ana malzemeye de zarar verir, üst yüzey buğulu gibi olacaktır ve düzelmez...
pleksi olan tüm yüzeylerde kullanılabilir kanımca...
ama işçilikte titizlik önemli...
Tesla Model Y Sr
önemli olan far içini temizlemek!!!fazla zarar vermeden nasıl temizleme yapabiliriz!!!
Saol Kerem abi baya işe yarar peki bu cam içinde plastik olan içinde oluyor mu
deneyen yapan varmı arkadaslar..
bnde bugn gördüm hepsiburada.com da inanmadım pek..smdi iyi oldu burdada konuyu okudugum..
Dış yüzeyi plastik olan (cam olmayan) far ve stopta uyguladım,
çokta güzel oldu... Ama mutlaka Meguiars ın plastix i ni tavsiye ediyorum !
ben yapmaya calsıtım bır tane zımpara olayı cok guzl oldu meguars plastex de kullandım ama far çöp oldu![]()
farlarım berbat ötesiydi ben kendi elektrikçime yaptırdım 1 ay falan tertemiz kaldı sonra tekrar yine aynı oldu :S
arkadslar bnm aracında farın teki değiştiği içn biri soluk biri parlak oldu..smdi su zımparasıyla zımparalayıp söylnen gibi,sonrada meguiars ın ürünüyle silip parlatma işlemi yapılcak ve sonuc süper oluyor ölemii ????
yani bnm işime yarar mı acaba bunu yapsam..
Ben kendi 156'ma ve doblo'ma uyguladım. Üstüne gittim arkadaşımın ek kasa sonar farlarına uyguladım. Sonuç mükemmel. Ama ben plastix bulamadım, 3M in plastic cleaner ürününü kullandım. 3M profesyonel ürün satan oto boyacılarında (boya satanlar) bulunabiliyor.
916 V6 Turbo
farlar ne durumdaydı da bunu uyguladın acaba söylebilirmisin...yani sararmamı vardı yoksa içten nem yapıp zamanla biseymi oldu noldu...
benim aracın sağ farı değişti..sol farı eski,sağ farı yeni oldugu için arada biraz fark var..dıstan oldugunu düşünüyorum büyük ihtimal...yıkama izleri vs.
acaba bunun için yaptıgımda sonuc alabilirmiyim merak ediyom ???
En güzeli kaza falan yaptınmı 2sini birden degistirmek
Biri eski biri yeni cok kötü duruyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)