Adam akıllı bi yıkamacı ben hala bulamadım.
Ev apartman olduğu içinde malesef kendim yıkıyamıyorum.
Napıcaz bu yıkamacılarla
Adam akıllı bi yıkamacı ben hala bulamadım.
Ev apartman olduğu içinde malesef kendim yıkıyamıyorum.
Napıcaz bu yıkamacılarla
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Benim gittiğim yıkamacı yeni bişi getirmiş. Markasını soramadım daha. Şeffaf bir madde köpük şeklinde değil. Islatmadan onu sıkıyor suyla güzelce duruladığında gayet etkili çıkartmış oluyor kiri. O nasıldır acaba çok zarar verir mi boya ve plastik parçalara?
Ben hep aynı yıkamacıya gidiyorum biliyorlar yıllardır aynı yere gider arabamız , bagajda turtle wax şampuan var veriyorum onunla yıkıyor ; keşke apartmanda oturmasak da yıkayabilsem kendim en büyük zevktir ya araba yıkamakyıkamacıdaki çocuk beğenmedi turtle wax 'ı abi sen arap sabunu getir bana diyor
![]()
Nihayet bilgilendirici bi yazı gelmiş...
Aracını seven fırça, bu dandik köpüklü yıkamalar (FL ve özel şampuan kullananlar hariç) birde katil bezlerle yıkama yapmasın, her yeri kılcal örümcek ağı gibi dolu araç çok piyasada katil yıkama moda şimdi![]()
![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
geçen bu işi yapan biri syledi
millet tencere parlatıcı kullanıyormuş
20 lt lik bidon 40 lira diyor
ne derece doğru bilemem
ben her yıkamadan sonra farlarda dahil sonax hızlı cila geçiyorum nemliyken ama ne derece korur bilemedim
Ne kadar cila o kadar koruma. İlla ki faydasi olur. Benim eski civic farlari da aldigimda hafif lekeliydi. Sirf cila ile gitti lekeler.
arkadaşlar merhaba
eşim kimya mühendisi bende bir araba tutkunu olduğum için 1 ay önce bu işin temeline inmeye karar verdik maalesef bizim gibi arabasını seven veya bilinçsiz olarak araçlarını yıkatmak isteyen kişilerin hepsi aynı tehlikeyle karşı karşıya. amerikada bunun araştırmasını yapıp bir ansiklopedi getirttik. şu an bir üniversitede testlerini yaptırmaktayız. eğer testler olumlu sonuçlanırsa. hem otomobilimize hem insan sağlığına zararı olmayan
fırçasız yıkama köpüğü
sıvı cila
expres wax
lastik parlatıcı üretimine başlayacağız zaten ilk hedefimiz sitemizde bunu kullanmak ve gönderebildiğim kadar kişiye numunelerini göndereceğim
umarım sonuçlar iyi olacaktır.
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
al malzemeni kendin yıka yeni trend bu bence saçma sapan yıkamacılardan daha da iyi yıkarım silerim cilalarım yalarım![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Cok ucuza cikartmaniz lazim rekabetci olabilmek icin. Zaten hali hazirda piyasada 1000 tane marka var, kalitelilerde var ve fiyatlari cok dusuk. Bizde bu konudan muzdaripiz. Fizibiliteyi iyi yapmaniz lazim. Express wax sayisiz cesitlilikte var hemdeLastik parlaticisini soylemeyeyim bile uretimini yapan 10000 firma var
![]()
insan sağlığına ve araca zarar vermeyen diyince zaten fiyatın 2. planda kalması gerekiyor.
ben şampuan olarak proteo aldım. 5 lik bidon. şimdilik bişey anlamadım 3 5 defa yıkansın araç anlarız ne olduğunu.
köpüklü yıkama ile alakası yok fakat bazı yıkamacılarda (autowax da dahil) bu aracın üzerindeki suyu plastik birşeyle çektiklerini görüyorum.Bu plastik çekicinin ucu zarar verirmi çizermi aracı ?
fiyat konusunda tabiki çalışmalarımız var ama birde işin diğer tarafını düşünmek lazım iyi olarak bildiğimiz bir çok ürün aslında iyi değil ve zararlı gerçekten iyi ve zararsız olan çok az üründe maddi olarak yüksek biz maddi olarak en altta olamayız fakat orta seviyelerde kalmayı ve iyi ürün yapmayı deniyoruz ilk ürünü çıkardık denedik sonuç iyi ama o 10,000 tane şirketten bir farklılığımız olmalı şu an onun üzerinde çalışıyoruz... zaten önümüzdeki günlerde şirketimiz için bir isim araştırmasına girip sizlerinde görüşlerini alacağım...
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
Çok güzel yazı olmuş elinize sağlık, cilali şampuan + sünger en güzeli her zaman
Yazlıktaki yıkamada köük atas marka kalitei bayağı![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)