User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: beyaz renk araç için cila.

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem üşendin google da aratmaya sitede aratsaydın fk1000p başlğında sana 30 tane konu çıkartırım.Bu konuyu açıp yorum kısmına inip o cümleleri yazacağına emin ol Google araştırması daha kısa ve daha net cevaplar elde edecektin.

Gülmemdeki sebeb o varmı ötesi ? Pm kadar atmışsın uzatmayın Ruudvan vermiş cevabı.

ya sanane sanane .... düşünmeden vericeğin cevapta alıcağın tepki den gocunmucaksın iyi küfür etmedim ! bak işine...
    SM PERFORMANCE

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oruç başınıza mı vuruyor arkadaş ? Az sakin ya, incir cekirdegini doldurmayacak şeyler.. Az sakin.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortada gocunma felan yok işimdeyim rahat ol hadi eyw.

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güle güle.
    SM PERFORMANCE

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kkursat01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olaya sonradan atlar gibi oldum ancak kusura bakmayın, bu türlü konuşmaları forumda sıkça görüyorum adam gerçekten bilgi sahibi değil demekki, buraya konu açıp sormuş bilgisi olmayan bir insanı terslemek ve bilmediği için yadırgayıp sorduğu soruyu alıntı yapıp, cevap olarak sadece gülmek ne denli doğru peki ?

Ayrıca sizde kendinizce haklı olabilirsiniz herkes araştırmayı sevmiyor olabilir bura zaten hani ''forum'' bilgi paylaşma amaçlı bir yer.. Soru elbet sorulacak ve bilgisi olanda cevaplamak isterse cevaplar istemeyen cevaplamaz ama soru sorana da hakaret eder gibi gülüp geçmek yada terslemek bence çok yanlış forumda sürekli böyle kendini ispat etmeye çalışan herkesi tersleyip bilgi sahibi olmayan, birşeyler öğrenmeye çalışan insanlara saftirik muamelesi yapmaya çalışan arkadaşlar var.. Sözüm meclisten dışarı yanlış anlamayın dediğimi ancak gerçekten kimse bu şekilde masumca bilgi almak isteyip terslenmeyi haketmiyor..
    Gülmek evet yanlış olmuş, ancak sorulan soru da ne yazık ki forumda onca mesaja rağmen anlamsız olmuş.
    Rıdvan kardeşimin mizacıda böyle, lakin o da kendince haklı, kötü niyeti yoktur ama klavyenin soğukluğundan da yazı dili de sert gözükebilir.

Gel gelelim şu araştırma mevzusuna, araştırmayı sevmeyenlere yapılabilecek, sabırla cevap vermekten başka bir seçenek yok. Ne yapalım, google ve forumdaki ara butonu adama zul geliyorsa, sabırla soruya cevap vermek lazım.
    Yeri geliyor, aynı konu içinde 3 kere aynı soruya maruz kalabiliyorum, sabırla aynı cevabı veriyorum ne yapalım adam hem google, hem ara butonu kullanmıyor hem de önceki yazılanları okumuyor..

Ne yapalım, adam soru soruyor ama hiç elini ara butonuna değdirmiyor, bilmiyor ki, o soruyu kaç milyon kere sormuşlar ve kaç kere cevaplamışlar.
    Yurt dışındaki forumlarda, birşey sormadan önce forum etraflıca aranır, bulamadın mı, google'a bakarsın, yine mi olmadı, o zaman dersin aga ben bu sorunun cevabını aradım taradım bulamadım, daha önce sorulduysa affola ama rica edersem biriniz bir link verirse der çekilir, en kötü kimse cevap vermez ama kimse de demez, aga bana niye kimse cevap vermiyor diye.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Konu kilitlendi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)