Oruç başınıza mı vuruyor arkadaş ? Az sakin ya, incir cekirdegini doldurmayacak şeyler.. Az sakin.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Gülmek evet yanlış olmuş, ancak sorulan soru da ne yazık ki forumda onca mesaja rağmen anlamsız olmuş.
Rıdvan kardeşimin mizacıda böyle, lakin o da kendince haklı, kötü niyeti yoktur ama klavyenin soğukluğundan da yazı dili de sert gözükebilir.
Gel gelelim şu araştırma mevzusuna, araştırmayı sevmeyenlere yapılabilecek, sabırla cevap vermekten başka bir seçenek yok. Ne yapalım, google ve forumdaki ara butonu adama zul geliyorsa, sabırla soruya cevap vermek lazım.
Yeri geliyor, aynı konu içinde 3 kere aynı soruya maruz kalabiliyorum, sabırla aynı cevabı veriyorum ne yapalım adam hem google, hem ara butonu kullanmıyor hem de önceki yazılanları okumuyor..
Ne yapalım, adam soru soruyor ama hiç elini ara butonuna değdirmiyor, bilmiyor ki, o soruyu kaç milyon kere sormuşlar ve kaç kere cevaplamışlar.
Yurt dışındaki forumlarda, birşey sormadan önce forum etraflıca aranır, bulamadın mı, google'a bakarsın, yine mi olmadı, o zaman dersin aga ben bu sorunun cevabını aradım taradım bulamadım, daha önce sorulduysa affola ama rica edersem biriniz bir link verirse der çekilir, en kötü kimse cevap vermez ama kimse de demez, aga bana niye kimse cevap vermiyor diye.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)