arcadium un alt otoparkındaki yerde güzel yıkıyor 2 kere yıkattım 3 hafta içinde ikisindede baya özenerek yıkamışlardı
arcadium un alt otoparkındaki yerde güzel yıkıyor 2 kere yıkattım 3 hafta içinde ikisindede baya özenerek yıkamışlardı
O Lukoil varya candır can
Çok güzel bir yer gerçektenSahibini de tanıyorum çok düzgün bir insandır.
Hocam üstüne çok yakın yerde oturuyorum aracı içerde gölgede yıkıyorlar ama kurularken dışarda güneşin altında kuruluyorlarO yüzden onayımı almıyor orası :/
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Siz işi bilmiyosunuz ilk gittiğiniz yere bahşişi 5 lira olarak bırakın bidahaki sefere su bulamazsıınız arabanın üstünde)
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
Detailing garage iyidir.
Koza sokak Shell'in içinde 13 TL ve özenli temizleme var. Bahşişi kabarık vermek de önemli tabi![]()
Hmm bi deneyelim bakalım bende bi yer keşfettim sanatoryumdan çıkarken yukarıya göbeğe gelmeden (hastanenin orası ) 250 metre önce solda vip oto yıkama yazıyor yiğit oto jant lastiğin karşısında adam 13 milyon para aldı ama arabayı yaladı diyebilirim daha bide hala eğer beğenmediğin bi yeri varsa hemen halledelim diyor valla baya memnun kaldım ben herkese tavsiye ederim tek kötü yanı lastik parlatıcısı berbat eve gidince hemen lastiklere operasyon yaptım![]()
![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
buuhar evimin dibi ama hiç gitmedim. Yani sanırım araba yıkatmıyorum ben o yüzden olsa gerekama güzel duruyor dışardan
![]()
.
Batıkent carrefour arka yolu başkent sanayi angora oto yıkama
Şaşmaz oto sanayi ata kebap karşısı hobby car
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)