Temin edebilirsek bende almak isterim teşekkürler pm beklerim her zaman
Temin edebilirsek bende almak isterim teşekkürler pm beklerim her zaman
YamahA Xmax 250 ABS
Tamam mutlaka almak isterim teşekkür ederim
YamahA Xmax 250 ABS
öncelikle şunu belirteyim ürünü 2 hafta once aldım saolasun onurcan guzelce paketlemiş 2 gunde elime ulaştı... daha bugun denemi fırsatım oldu ve muhtesem oldugunu bugun anladım Audi A6 Sline Beyaz Renk araca uyguladım urunu gayet guzel sanırım cila oranı cok yuksek oldugu icin kopurmuyor... onemli olan bu degil zaten işini fazlasıyla yapıyo ..... 1 litre suya kendi kapagı ile 4 kapak attım sonuc gercekten cok guzel fotograf cekme zamanım vardı fakat gece oldugu için fotograf kalitesi yapılan işi gostermedigi icin cekmedim bir sonraki uygulamayı detaylı bir sekilde konu acarak belirticem tekrar tesekkurler gercekten basarılı bir urun
SEDAN RED VTİ
dakar?????
Alıp da uygulama fırsatım olmamıştı bugun güneşi görünce bi girişeyim araca dedim arabayı temizledikten sonra uyguladım ciddi anlamda cok başarılı ve basit bir ürün. Herkese tavsiye ederim.
☻/
/▌
/ \
Aracımda herhangi bir nano uygulama mevcut değil ve de ürün fazlalığından bir süre de yapamayacağım.
Fakat altta nano olmadığı takdirde şampuan ve wax olarak nano kullanmamın bir mantığı olur mu ? Hangisi daha mantıklı bu koşullarda ?
"Meg. Wash & Wax (Sarı) + FK1000p"
"Nanolex Reactivating Shampoo + Nanolex Washcoat"
simdi washcoat ne zaman alicaz biri haber verse?
Experience is what you get when you don't get what you want.
Fotoğraflara müdahale etmedim Samsung S3 ne çektiyse oaracın üzerinde sadece washcoat var
Hala almadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz
![]()
Edit: fotoğrafları dünkü iğrenç kapalı havada çektim
Kesinlikle şampuanı ile birlikte almanızı tavsiye ederim çok fark ediyor
Onurcan kardeşime tekrar teşekkür ederim bu ürünü bizlere sunduğu için
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)