Aralık ayında ilk kez uygulamıştım camlarda yağmur kaydırıcılığı halen devam ediyor. hatta arkadaşlar parlaklığın bile devam ettiğini iddaa ediyorlar. gerçekten güzel bir ürün. Önümüzdeki hafta yağmur yağsa bir daha uygulayayım bari![]()
ıkı urunude aldım fakat kendım isılerden dolayı sureklı uygulayamıyorum haftada 1 araba yıkıyorum ıkı urunle fakat arada bırde yıkamacıda kopuklu yıkama oluyor wurth urunu ıle nanonun ozellığını bozar mı
1 hafta üstüne 2. kere uyguladım R Shampoo + Washcoat'ı ciddi manada su iticiliği var. Onurcan abi akrabam olsa bu kadar övmezdim heralde
İki sorum olucak sadece can sıkıntısından FK1000p uygulasak yıkama aralarında katkısı olur mu yoksa fantaziye hiç gerek yok mu ?
Bir de 105-205 uygulamasından önce ürünü yüzeyden kaldırmak gerekir mi?
: D Tesekkur ederim, memnuniyetleri duymak cok guzel.
FK1000p uygulaman fantazi olur, sebebide su washcoatu kille bile aracin uzerinden alamiyorsun, FK washcoatun uzerine oturur onunla beraber yuzeyden kalkar. Duzenli washcoat uyguluyorsaniz zaten wax tan cok daha etkili bir katman yaratacaktir.
105-205 uygulamadan once yuzeyden kaldirman gerekli degildir. Zaten surtunme olmadan yuzeyden kaldirmak pekte mumkun degil. Biz baya asidik kimyasallar denedik cikmadi yuzeyden.
105 surtunmeyle beraber kesinlikle kaldiracaktir ama, korkmaya gerek yok![]()
Ben memnun değilim araba çamur tutmuyor![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
fK üzerine washcoat atıyoruz, gözlerimiz kör oldu sebebi nedir![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
washcoat harbi süper bişey... DBY Detailing Berkay bey sağolsun; araba yanıyor..![]()
Dün temizlik artı tekrar uygulama yaptım. Ürün ciddi anlamda cok basarılı. Hem parlaklık hem su iticilik olarak cok iyi.
Kısa birde video cekmiştim. Belki ürün'ü düşünenler için fikir verebilir.
Nanolex Washcoat Detailing - YouTube
☻/
/▌
/ \
haftada 3 gün araba yıkatan takıntılı derecede titiz biri olaraktan yorum yapıyorum: her yıkamada aracıma meguiars ultimate cila yaptırırım. 3 ayda bir boya koruma yapılır. tek sıkıntım siyah aracın aşırı toz tutmasıdır (microfiber bezler vs vs). ürünü ilk arkadaşımdan (cosmicboy) ödünç aldım ve bir dahada geri vermedimtek kelimeyle HARİKA bir ürün. yıka ve çık
instagramda videosunu paylaştım "serhatayasli"
2ay once sirketleri ayirip internetten satisa baslanicakti; daha ne kadar beklicez, evdeki carnbuhalari zor tutuyorum![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)