Maşallah eline sağlık..Bi polisaj makinesi ayarlayabilsem bende girişcem farlara farın teki değişti acayip sırıtıyor.. Peki bu zımparalardan 1'er tane 2 farada yetiyor mu ?
Maşallah eline sağlık..Bi polisaj makinesi ayarlayabilsem bende girişcem farlara farın teki değişti acayip sırıtıyor.. Peki bu zımparalardan 1'er tane 2 farada yetiyor mu ?
Ellerinize sağlık. Başarılı bir uygulama olmuş.
Hocam o kasa civiclerde vernik kalkmasi kronik. Kilcal ciziklerde genelde cok derin oluyor. Tavsiyem 600-800-1000-1200-1500-2000-3000 zimpara kullanarak fardaki kusurlari gidermeniz. Daha sonrada polisaj makinesi ile uygun bir asindirici urun kullanirsaniz oldukca guzel sonuc alabilirsiniz. Hatta agir asindirici kullandiktan sonra birde daha inve bir urunle finish yaparsaniz parlaklik cok daha iyi olacaktir..
600 - 800 derken ince zımparadan kalına dogru mu ? devam ediyoruz.. corsa nın farları sararmış.. bende yapıcam..![]()
KESER DÖNER SAP DÖNER; GÜN OLUR HESAP DÖNER...
en kalından inceye dogru gitmelisiniz, zımpara numaralarında ters mantık vardır örn. 600 2000 den daha kalındır. farın durumuna göre yapılacak tadilata göre zımpara kalınlıkları değişebilir tamamen uygulayacak kişinin tecrübe ve becerisiyle alakalıbir durum. ilk tecrübe edecek olanlar için çok daha fazla ugraştırsada 1200 altında zımpara kullanmalarını önermem. ne kadar ince zımpara kullanılırsa o kadar az hata yapma oranı olur.
G3 tavsiye eden bir arkadaşımız vardı, Farecla G3 ü farda polisaj makinesiyle tavsiye etmem çok agır aşındırıcı oldugu için mikayı yakabiliyor.
daha öncede değim gibi daha önceden tecrübesi olmuşsa 120lik zımpara ile başlayıpta gerekli şekilde devamda edilebilir ama ilk defa yapacak olanlar için çok büyük bir risk. el ile yapacak olanlar g3 önerebilirim ama polisaj makinesinde tüm emekleri çöpe atmaya neden olur. farlarda en son mutlaka kaliteli bir wax kullanmak şart aksi hale solması çok çabuk oluyor.
Arkadaşlar dün denedim sonuç mükemmel.kullandıklarım 1500 grit zımpara meguiars 101 pasta.pasta için makinaya takılmayın ellede gayet güzel sonuç veriyor bilginize...
Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...
Dakika belirsiz, örn farınız ilk fotoraftaki gibi farz edelim, 1000 numara zımpara ile başladığınızda, farın üst kısmında yanmış olan plastiği aldığınız kullandığınız su sarımtırak olacaktır belli bir zaman sonra o sarılık gidecek haliyle beyaza dönecek ki o zaman anlayın ki temiz plastiğe ulaştınız, devamında 1500-2000 ve pasta
Benim 2000 clionun farlarıda aynı bu şekilde... üstünde bi tabaka var belirli kısmı soyulmuş... 2 defa sizin dediğiniz yöntemi yaptım 1. de zımparayı az yaptım 2 farı 3-4 dakkada bitirdim.. 2.de ise baya bi zımpara yaptım sarı sular çıktı sonrasında kalın pasta attım ama gene farketmedi
Bi yerde yanlış mı yapıyorum yoksa farlar artık beni değiş diye bağırıyor mu ?![]()
Benim farda sadece güneşte çıkan kılcal çatlaklar var ince ince mikada.
Bunlar bu işlemle geçiyormu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)