Aracimda aquartz nano uygulama var. Her 3 yikamada bir de nanolex in foM seklinde olan koruyucusunu uyguluyorum. İsmini unuttum. Sirke nanoyu soker mi acaba? Yoksa komple yeniden nano uygulamam gerekli mi?
Aracimda aquartz nano uygulama var. Her 3 yikamada bir de nanolex in foM seklinde olan koruyucusunu uyguluyorum. İsmini unuttum. Sirke nanoyu soker mi acaba? Yoksa komple yeniden nano uygulamam gerekli mi?
Maalesef sıçrayan su leke yapmış. Araç beyaz fakat detaylı bakınca belli oluyor...
Vernik uzerinde olusmus su lekeleri genel olarak pastasiz cikmaz. Sirkeyi denerseniz ve nano korumayi alsa bile sadece o bolgeye uygulayabilirsiniz. O lekeler genelde pastayla cikacagi icin, yok etme durumunda her turlu nano korumayi kaldiracaksiniz. Cok ince bir pastayla kurtarabilirseniz IPA ile guzelce silin ve su iticiligine bakin, katman kalkmamis olabilir
Tamamdır, teşekkür ederim.
kaportadaki su lekesine napılacağı konusunda net bir yorum yapan olmamış sanırım
pasta mı atmak gerekir? sirke kaldırmasın boyayı 10 yaşında araç sonuçta?
anladım beyler, ben 1 tur pasta atayım olmadı elma sirkesi ardından yıkama
siyah arabanın derdi çok, gri olsa asetonla bile silerdim
bizim araçda siyah benzınlıkde 1 mılyona su tutturmustum çıkarana kadar çok uğraştım sirke hallediyor ama fazla sirke boyayı kaldırıyor dikkat edin
ben cam sille uğraşıyodum çıkarcam diye sirke deneyelim ozamankoku falan olmuyomu beyler
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
onurdan nanolex aldım. hemen uyguladık. sonuç süperdi. teşekkürler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)