User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: dolu izi !!

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence aracını boyatma bu işler eskisi gibi değil çok iyi işler çıkaran ustalar var, arkadan masaj yöntemi ve vakumlama yöntemiyle bunlardan kurtulursun ,boyayıda 1500 tl 'ye yaptırdın diyelim ,içine sinecekmi boyada kusur olacakmı diye düşünmemiş olursun.. bence en azından bir kaçtanesini düzelttir baktın hata yok güzel iş çıkıyor sonra hepsini hallettir derim.
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı okan16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmem biliyormusun ama Boyasız kaporta düzeltme islemlerini RS adında radyator tampon bakim tamiri yapan bir isletme mevcut.Fiat yetkili servisinde servis danismanligi yaptigim donemlerde yalova izmit tarafina agir dolu vurmustu ve RS firmasindan 3 kisilik ekip halinde gelip halletmislerdi bi ay kadar kaldılar hatta.Gİdebilecegin menzildeki RS veya Autoking kaporta duzeltme varsa gorus derim.Kasko uzerindende islem yaoiyorlar.fakat Macun astar v.s olmamasi gerekiyor.

Diger bir alternatif ise öpücük seti adı verilen yetkili servis veya sahıslara satilan henkel würth ve bernerin bir takim ekipmanlari var hemde cok zor iscilik gerektirmeyen bir uyguluma.Arac uzerindeki gamze ve boya catlaksiz minik göcuklerde epey gecerli.
    şöle bi ürün buldum ama fiyatı yok
    Kaporta Öpücük Çektirme Seti Dentfix -

bide bunlar dolu için uygun mu acaba?

hakanguclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son buldugun ürünle bu işin içinden cıkman cok zor egerkı yaptırmaya karar verırsen zıpzıp harunun tavsiye ettiği yer onun dışında maslak magic touch ta bu işte çok başarılı eski aracımda yaklasık 150 tane dolu gocugunu 600 tlye halletık maslakta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakanguclu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son buldugun ürünle bu işin içinden cıkman cok zor egerkı yaptırmaya karar verırsen zıpzıp harunun tavsiye ettiği yer onun dışında maslak magic touch ta bu işte çok başarılı eski aracımda yaklasık 150 tane dolu gocugunu 600 tlye halletık maslakta
    boyutları nelerdi ve ne sıklıktaydı?

telefonda anlatılmıyor tabi ama hep daha yüksek rakamlar duydum ben

samhain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam, Ankara'da Tarık Ünal ve Resul Akbaş adınad 2 arkadaş var...Göçük Dünyası dükkanlarının adı...Ben pek itimad etmem böyle şeylere ama yazın aracaıma gelen mucura yaptıgı müdaheleden sonra saygı duydum sanatına, ekipmanları vs yurt dısında temin etmiş titiz çalışan bi arkadaş, 1 2 foto var ama çok net değil yaptıgı iş ile ilgili...Rezervasyonlu vs çalısıyorlar hatta dolu olan bölgelere seyahat bil ediyorlar...
    Ankara ya yol düşerse muhakkak ugramanı tavsiye ederim. 532 404 34 72 - Şaşmaz 2549. Sokak No:5 312 278 82 23

hakanguclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boyutları nelerdi ve ne sıklıktaydı?

telefonda anlatılmıyor tabi ama hep daha yüksek rakamlar duydum ben
    Tavanda 4 adet ceviz büyüklüğünde geri kalanı ise 10 kuruş 25 kuruş büyüklüğünde kaputta ise 2 adet ceviz büyüklüğünde ve tavandaki gibi ufak eziklerdi.Zaten ben arabamı götürmeden önce dışarda saydıgım ezıkler 30 u geçmiyordu ama spot ışıklar altında incelenince iş değişiyor telefonda fiyat alamamanız normal götürüp gösterdiğiniz zaman daha sağlıklı fiyat alıp pazarlık yapabilirsiniz

gknEp2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı okan16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmem biliyormusun ama Boyasız kaporta düzeltme islemlerini RS adında radyator tampon bakim tamiri yapan bir isletme mevcut.Fiat yetkili servisinde servis danismanligi yaptigim donemlerde yalova izmit tarafina agir dolu vurmustu ve RS firmasindan 3 kisilik ekip halinde gelip halletmislerdi bi ay kadar kaldılar hatta.Gİdebilecegin menzildeki RS veya Autoking kaporta duzeltme varsa gorus derim.Kasko uzerindende islem yaoiyorlar.fakat Macun astar v.s olmamasi gerekiyor.

Diger bir alternatif ise öpücük seti adı verilen yetkili servis veya sahıslara satilan henkel würth ve bernerin bir takim ekipmanlari var hemde cok zor iscilik gerektirmeyen bir uyguluma.Arac uzerindeki gamze ve boya catlaksiz minik göcuklerde epey gecerli.

Rs o dönemde İzmitte yaşanan dolu afetinde oluşan hasarları dışarıdan yani kendi bünyesinde çalışmayan ustalar ile anlaşıp , hiç bir kar amacı gütmeden sırf piyasayı bulandırmak Özellikle Auto King ile rekabet edebilmek amacıyla üstlenmiştir. . Boyasız Göçük Düzeltme alanında işini profesyonelce yapan sadece bir kaç firma var. MTC Oto Maslak bunlardan en iyisi diyebilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmit sanayisinde TACEM, gayet güzel işçilikleri var yaptırmayı düşünürseniz, yardımcı olurum.

TACEM - Göçük Onarım- Dolu Hasarı Tamiri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resimleri bilerek küçültmedim daha ayrıntılı görülsün diye

tavanın durum budur

gknEp2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tavandaki göçükler çıtır hasar. bu göçükler boya yapılmadan sorunsuz bir şekilde düzeltilebilir. Boyatmayı aklınızın ucuna bile getirmeyin bence . İstanbulda olsaydınız yardımcı olmaya çalışırdım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)