Aracımı alalı 3 seneyi geçti herhafta cila atsamda artık yüzeydeki lekeler çizikler cok morel bozuyordu ve pasta makınemı almamla amatör çalışmalara başladım. semt değişikliği nedeniyle 2 aya yakın bir süre yıkanamaması iyice boyayı kötü bi duruma sokmuştu. Aklımda olan ilk şey komple iç temizlik ve modası geçen jant rengimdi.
boyanın vasat olduğu halleri..
Samsun tatilinde ilk işimiz jantların boyasını tinerle söküp orjinal sarı haline çevirmek oldu.
orjinal rengi dahada bi güzel oldu gibi
daha sonra aklımızdaki iç temizliğe başladık koltuklar taban halısı kapı döşemeleri vs hepsi söküldü yıkandı kurumadayken tavan döşemeside üzerinde temizlendi..
taban döşemesini takarken altına elimizde kalan yalıtım malzemesini 2 kat döşedik ve aracı komple topladık orta derecede ses azaldı.
Hazır başlamışken tampon ayarınıda yaptık.
Sıramız geldi asıl meseleye..
Aracımın tavanında boya yoktu ve güneş yanığı vardı bir kaç parça çizik yüzünden tavan kaput ve kapıyı boyatalım dedik.. boyacı abimiz kapı marspiyel camurluk kapı çıtası ne bulduysa boyayıp aracı teslim etti ve igrenç bir portakal kabugu vardı aracımın üzerinde.. sinir bozucu durum olduğu için fotograf çekmedim ve direk uygulamaya geçtim.
Boyadaki portakal kabuğu ve boya akıntılarını gidermek için sırayla 1500+2000+2500 zımpara yaptık
4 parçaya 1500,2000,2500 zımpara yaptık ve aracın diger kısımlarına sadece 2500 yaptık.
pastaya başladık ürün olarak g3 kalın pasta kullandım.
komple pastasını atıp köy çeşmesindede güzelce yıkanıp cilası bi kat makıneyler sonra bı katta elle atıldıktan sonra foto çekimi yaptık..
Ortaya çıkan sonuç
İstanbula dönüş sonrası birkaç foto
![]()