dün bi talihsizlik sonucu sağ marşpiyelimi kaldırıma sürttüm boyacıya gidicem ama geçici olarak kendim boyuyabilirmiyim bildigimiz akçalı boya ile baya moralimi bozdu dünden beri
![]()
dün bi talihsizlik sonucu sağ marşpiyelimi kaldırıma sürttüm boyacıya gidicem ama geçici olarak kendim boyuyabilirmiyim bildigimiz akçalı boya ile baya moralimi bozdu dünden beri
![]()
olum sanayıye gıt sengul boyada arac koduna aıt sprey boya doldrut kendın boya ben poloyu boyadım super oldu![]()
www.honda-tech.com
Bantlayıp boyayın, baktınız çok renk ayırıyor selulozik veya akrilik tiner ile silersiniz.
renk ayrımı oldu bende sildim hemen önceden marşpiyelleri beyaza çevirdigim zamandan boyacı artan boyayı vermişti rötüş yaparsın die smdilik rötüş yaptm ilk haline göre iyi oldu boyatana kadar idare eder beni saolun görüşleriniz icin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)