Zahmet olacak ama, Nigrin kaldıysa haber edersen sevinirim :)
Printable View
fırcalayarak kullanırsanız dha etkin olur fırcaladıktan sonra bi muddet bekleyip sonra durulamak lazım
bu tarz urunlerde sonaxınkini uzun dönem kullandık sıkıntı yok
diger urunlerle ilgili sunu sölemek istiyorum 1-2 yıkamada temizler zarar vermeyebilir fakat uzun donemde vernik atmasına sebebiyet verebilir dikkat edin
birde sıcak janta uygulamayın
yaklaşık 8 aydır kullanıyorum, jantlarım boyalı, en ufak bir zararını görmedim. piyasadaki ulaşılması en kolay ve güzel ürünlerden biri jant temizliği konusunda. sadece sıcak janta uygulamayın yeter.
ayrıca kaliperlere fazla sıkmayıni balataya bulaşırsa balatanız bir süre ses yapıyor.
kaç para bu ürün
10-15 tl arası idi yanlış bilmyirosam. bu arada bişi sorucam. benim jantlar replika bir kere kullandım bişi olmadı ama uzun vadede boya atması yaparmı. orjinal jantlarımda hiç bir sorun olmamıştı
Boyali jantlarda sıkıntı yaratırmı acaba uzun vadede?
ben 16 ya almıştım koçtaştan
ben 8 aylık süreçte 3 kere kullandım. bi sıkıntı çıkarmadı. sadece ilk seferde kemikleşmiş olan balata kalıntılarını sökemedi. 2. seferde tamamen çıktı. içinde asidik kimyasallar yok, sülfür var, balata tozları ile tepkimeye girerek çıkarıyor. bu sebeple boyaya zarar vermiyorum.
çok uzun vadede kullanmadım. ne sıklıkla ve ne kadar süre kullanmaktan bahsediyorsunuz?
hahaha :) iyiydi :) ayda 2 kere kullanmanıza gerek yok bence. 2 haftalık süreçte zaten balata tozları jantınızdan kolayca çıkar diye düşünüyorum. bence ayda 1 idealdir. ama dediğim gibi uzun süreli kullanmadığım için zararı vs konusunda bilgim yok. jantın sıcak olmamasına dikkat edin yeter.
iğrenç bi kokusu var ıslak ot gibi , iyi bi sonuç almak için jant üzerinde bekletme haricinde kirin yoğunluğuna göre jant temizleme fırçası veya bi sünger ile uygulamak gerekiyo benim tecrübem
ben boyalı jantta kullandım sonaxı
sıkıntı olmadı
bulamıyorum bulsam tekrar alıcam
Low rider
Sonax yikamacilarda var yapi marketlerdede var.yalniz bu gri kutunun bi kac versiyonu var galiba
Ben plus ını kullanıyorum, fırça veya yanındaki süngerle uygulamak daha faydalı oluyor
beylikdüzü koçtaşta 19,90 köprüden karşıya geçince bauhaus da 15,90 en yakın zamanda denemek istediğim ürünlerden biri
ürünü görünce bugün bauhaustan aldım 15 liraydı fiyatı konu için teşekkürler :)