Nigrin kalmamış beylikdüzü bauhausta , zaten gelmiyormuş bir süredir.
Printable View
Atas yada Meguairs ın ürünleriyle kıyaslayan oldumu bu ürünü hiç ?
Kaporta kısımda kullananı duydum bu ürünü. kullanan var mı iş yapıyor mu ironx gibi ??
Atas ve Meguiars grubunda bu tarz ürün yok,
Sonax (Felgenreiniger Gel) hem fiyatı hem yaptığı iş cidden başarılıdır 2 yıla yakın her yıkamada olmasada ara ara kullanırım. Orjinal fabrikasyon boyalı jantımda Allaha şükür hiç bir sorunda yaşamadım :)
Uzun bir suredir severek kullaniyorum her uygulamada. IronX de kullandim;kesinlikle daha etkili ama acikcasi dayanilmaz kokusu yuzunden Sonax bence daha mantikli bir secim.
Nacizane tavsiyem ne kadar zararsiz olsa da cok sık kullanmamak lazim. Bir kere iyi bir temizligin ardindan jantlarda kullanilmaya uygun iyi bir koruma urunu uygularsaniz cok uzun sure tekrar bu urunu kullanmadan sadece basit yikama ile jantlarinizi da temizleyebilirsiniz kolayca..
Nano Vs li jantlarda en azindan Nanolex Professional gibi urunlerde kotu etkisi yok. Hatta bu nano katmanina yapismis balata tozu vs yi ayirir, su ve kir itici ozellikler geri gelir. Formulasyonu neredeyse Iron X ile ayni oldugu icin, komple kaportaya da uygularim ( ne olur ne olmaz diye kurumasina izin vermiyorum ).
Gayet basarili bir urun ;)
ürünü kullandım gerçekten etkili fırçasız jantları temizliyor -bekletin uyguladıktan sonra bir süre boyunca ,ve solumamaya özen gösterin çok keskin bir etkisi var :D
dün bauhaustan aldım 12.90 a düşmüş sömürün :D
bakkal sümüklerimi çıkarttı :D
Koçtaş ve Tekzen de 19.90 :(
Bu sarı renkli portakal kokulu olan mı?
15 TL'te BP'den alıyorum sürekli.
edit: oymuş. bayadır kullanıyorum çok güzel.
ürünün resmi falan var mı?
abi yukarda da sarı renkli demişler ona gitti aklım bi an. çok teşekkürler
ya bu ürünü nerden alabilirim hemen ?