12,95'den Bauhaus'dan aldım bugün500ml
1000ml olanını 28 yada 29 hatırlamıyorum satmaları neyin kafasıMantıken daha ucuz olmalıydı ki olsa onu alırdım
![]()
12,95'den Bauhaus'dan aldım bugün500ml
1000ml olanını 28 yada 29 hatırlamıyorum satmaları neyin kafasıMantıken daha ucuz olmalıydı ki olsa onu alırdım
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Gerçekten kapalı alanda kesinlikle kullanmayın.
Ürünü sonunda bugün deneyebildim.Benim jantlar siyah olduğugu için morarmayı jantlarda net göremedim ama diskler biranda morardı.
Ben sıktıktan sonra fırça ile güzelce yaydım ardından makine ile su tuttum.
Aracı yıkadıktan sonra jantları da wash mitt ile yıkadım.Benden geçer notu şurda aldı ; önceden Janta su tutup ardından yıkardım kurularken bez çok kirlenirdi (çünkü kalıyordu tozlar) bu sefer bez tertemiz kaldı..
Sanırım bir kullanımda bayağı bol bol sıktım 1/4 ü gitti. 4 uygulama çıkarır gibi duruyor son kalanı az sulandırırırsam kesin 4 uygulama çıkarır.
16/4 den uygulama başı 4 tl yapar gayet hesaplı bence...
Hemen sıkın kaçın uzaklaşın adamın burnunun direğini kırıyor kokusu,kendinize gelince yanına gelip su tutarsınız.ama ürün başarılı...
C.tesi kullandım ama sanırım jantlar zaten aşırı temizdi bende morarma çok çok az oldu yada kısa süre bekledim anlamadım. Sıktım bi sigara içtim tazyikli su sonrasında da normal arabayı yıkadığım kalan Nanolex şampuan ile yıkadım cıncık gibi oldu![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
jantları cok güzel parlattı lakin jant göbek logolarını soldurdu bende :/
Ürün normalde çok masum duruyor ancak sık kullanımda bijonları paslandırıp balataların yapısını bozabiliyor. Bizzat yaşadım. Çok sık kullanmamak ve iyi bir şekilde durulamak gerek. En temizi aslında jantları söküp kullanmak ama ona pek imkan olmuyor. Bilginize.
Balata icerisindeki metal sinteri eritip atiyor. Tabi bu markadan markaya degisir. Benim onceki TRW balatalarda yasadim, eskisine oranla balata cok cabuk bitti ve fren kaybi yasadim. Kullandigim TRW'ler cok dandikti. Sonrasinda Nissin'leri taktim ve onda sorun yasamadim. Dedigim gibi balatanin yapisina cok bagli. O yuzden sorun cikartabiliyor dedim, cikartir demedim. Bu urunu 3 defa kullandim ve on kaliperim ve arka kampana uzerinde de pas olustu. Belki o yuzeyler yine paslanacakti ama hizlandirdi diyebiliriz. Bir anda hem bijonlar hem kampana hem de kaliper paslanmaz cunkuYa bu arada ben seni arayacaktim iyi oldu yazdigin
![]()
Bugün kullandım kirli jantlarıma Amway Loc sıktım sonra duruladım,
Üstüne Sonax sıktım gerçekten çok başarılı bir ürün![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
bende joker in jant temizleme ve parlatma köpüğünü aldım denemelik acaleyle kullandım fazla beklemeden ve tazikli su ile yıkamadığım halde parlaklık fena diğil idarelik alınabilir ..yarın tekrar kullanıp izlenimlerimi aktarırım fiyatı 5 lira banıo da.
Bursada Bahaus dan alıyodum sürekli ama yaklaşık 1 aydır getirmiyolar bulamıorum. İnternetten alabilceğim bi yer varmı erdem boya falan ?? sprey bitmek üzere
SM PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)