Kullanıp memnun kaldığım bi ürün ama pek sık kullanmıyorum ne olur ne olmaz 1 kutu aldım 6 kere flan yaptım 3 kez daha yapar sanırım.Kısacası tavsiye ederim...
Kullanıp memnun kaldığım bi ürün ama pek sık kullanmıyorum ne olur ne olmaz 1 kutu aldım 6 kere flan yaptım 3 kez daha yapar sanırım.Kısacası tavsiye ederim...
Ben aracımda uzun zamandır kullanıyorum (3 kutu bitirdim) çok memnunum sanki zamanla daha kolay atıyor kiri. Eskiden fırça ile temizlememe rağmen bazı katılaşmış kirler çıkmıyordu 2-3 kullanımdan sonra baya kolay oldu temizlemek, balata tozu artık su ile bile çıkmaya başladı sanırım özel kaplama yapıyor kendi kendine
Kaporta aksamında kill niyetine kullanan var mı ? bu konuyu merak ediyorum iron x gibi iş yaparmı?
Ve bu sonax full efect jant temizliyici ile aynı urun mudur?
Bu ürün boyaya saplanmış demiroksit (yani pas) tozlarında etkilidir. Kil ise boyaya yapışan zift, reçine ve diğer tüm kalıntılarda etkilidir. Kil boyaya saplanan metal tozlarına etki etmeyebiliyor. Hatta aksine iyice boyaya saplanmalarına neden olabilir. Bu nedenle her iki ürünü de boya temizliği için kullanmak gerekir. Önce sülfür içerikli bu tip bir ürün uygulanıp metal tozları temuzlenir. Daha sonra da kil uygulayıp diğer kirleri temizleriz. Sonax yoğun jant temizleyiciyi bu amaçla denedim, işe yaramaz diyemem ama çok hafif kalıyor ve bir IronX gibi tam olarak çözemiyor.
Yoğun jant temizleyici ve Full Effect Wheel Cleaner aynı ürünler değiller. Full Effect yaklaşık 12-13 yıldır piyasada olan ve en iyi jant temizleyicilerden biri olan bir üründür. Diğer yoğun jant temizleyiciden daha etkili ve yoğundur. Fiyatı da diğerinin yaklaşık 3 katıdır.
ben sıktım sarı aktı mor falan yoktubi de sıktıktan sonra fırça geçmiyoruz dimi üstünden ?
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Valla daha ucuz olmuyor yılda bir kaç kez bu fiyata inserte giriyorlar..Dediğim gibi kaçırmayın.Ardından fiyatlar 20 tl ye dayanabilir, euro çok arttı bildiğiniz üzere..
Benimde EG'in jantların iç kısımları baya bi kötü halde.Bu yaz girişecektim.Bu ürünü bi kenara not alayim.İyice temizledikten sonra boyatırım artık : )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)