User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: max 200 tl'ye İst. da boya koruma

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aracınızın marka model ve rengı nedır? fotosu varsa foto ekleyebılırmısınız..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vergi dönemi yaklaşıyor. Kredi kartınız varsa, sonax bonus kartla kampanya yaparsa onu kullanabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar foto nasıl ekliyebilirim bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adana'da biz 200 tl diyince millet beyninden vurulmuşa dönüyo istanbulda 200e imkansız demek bu iş. Boşa kosturuyoruz Adana'da demek ya

d.berkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bence 10 numara iş yapiliyorsa şehir veya konum fark etmeksizin ücretler belirli bir seviyenin üzerinde olmalı. Müşteriler de bunu göze almalı.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abiler iç dış detailing e kaç para verilmeli işini hakkıyla yapan bi dükkana ?

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adana'da biz 200 tl diyince millet beyninden vurulmuşa dönüyo istanbulda 200e imkansız demek bu iş. Boşa kosturuyoruz Adana'da demek ya
    kıra vb. farklılıklardan dolayı fıyatta oynamaların olması normal dıe duşunuorm, adanadakı kıralar hakkında bılgım yok ama ıstanbuldan ucuzdur sanrm..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1 , malzemeler zaten o kadar tutuyor.
    Nasıl malzemeler 200lira tutuyor abi?Sıfırdan çeyiz mi düzülüyor işin içine nano girmezse araç başı belki 50liralık malzeme bile gitmez.Tabi esnaf için konuşuyorum.Bireysel uygulamada ben bile sırf bin lira civarı para harcadım tek bir araba için.

Alıntı d.berkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bence 10 numara iş yapiliyorsa şehir veya konum fark etmeksizin ücretler belirli bir seviyenin üzerinde olmalı. Müşteriler de bunu göze almalı.
    Tabi abi sen bu işi yaptığın için böyle konuşuyorsun ama müşteri her zaman en iyi işçiliği en ucuza istiyor.Eğer dediğin gibi olursa piyasa inanılmaz yükselir ve olan müşteriye olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d.berkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İş 10 numara çıkıyor da adam 200 lira diyince kalp krizi geçiriyor 2001 model 5 parça boyanmış 1 kere pasta değmemiş heo fırçada yıkanmış araba geliyor. Adama diyoruz ki şu kadar diye adam nasıl kacacagini bilmiyor ordan. Bide müthiş kaportacilarin astarda bıraktığı cizikler geçmiyor diye kavga eden modelleri söylemeyim hiç. Adana'da cidden çok zor bu iş.

Ben yıkama iç dış uygulama cam filmi koruma filmi araç kaplama vs işlerini yapıyorum. Bizi en çok zorlayan iş sabah araba bırakıp akşama geri istemeleri. Adam 6-7 saate arabayi isteyip bide kusursuz iş istiyor. Ben de 2 gün ugrasirim arabaya. Hakkımı verdikten sonra 3 gun de ugrasirim.

Bide Adana'nın sıkıntısı her köşe başında iç detaylı temizlik 60 lira komple pasta cila boya koruma 50 lira cam filmi 70 lira yazan adamlar. Adam 3 gün sonra mosmor olacak filmle benim çektiğim 3mi llumar i kiyasliyo. Burda bu iş zor anlayacağınız.

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İş 10 numara çıkıyor da adam 200 lira diyince kalp krizi geçiriyor 2001 model 5 parça boyanmış 1 kere pasta değmemiş heo fırçada yıkanmış araba geliyor. Adama diyoruz ki şu kadar diye adam nasıl kacacagini bilmiyor ordan. Bide müthiş kaportacilarin astarda bıraktığı cizikler geçmiyor diye kavga eden modelleri söylemeyim hiç. Adana'da cidden çok zor bu iş.

Ben yıkama iç dış uygulama cam filmi koruma filmi araç kaplama vs işlerini yapıyorum. Bizi en çok zorlayan iş sabah araba bırakıp akşama geri istemeleri. Adam 6-7 saate arabayi isteyip bide kusursuz iş istiyor. Ben de 2 gün ugrasirim arabaya. Hakkımı verdikten sonra 3 gun de ugrasirim.

Bide Adana'nın sıkıntısı her köşe başında iç detaylı temizlik 60 lira komple pasta cila boya koruma 50 lira cam filmi 70 lira yazan adamlar. Adam 3 gün sonra mosmor olacak filmle benim çektiğim 3mi llumar i kiyasliyo. Burda bu iş zor anlayacağınız.
    douu selam,
    Fiyatının neden farklı olduğunu müşterilere güzel bir dilde anlatmalısın, benim çevremdede var 100tl ye iç dış motor yapanlar. Herkez nasibini yer, bazende kafana takmayacaksın. Allah doğru yoldan ayırmasın.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    grupanya bilmem ne gibi fırsat sitelerini kollayın, uygun rakamlara çıkıyor bazen.

mesela:

http://www.grupanya.com/ankara/firsa...ket?irc=hp-ccd

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    douu selam,
    Fiyatının neden farklı olduğunu müşterilere güzel bir dilde anlatmalısın, benim çevremdede var 100tl ye iç dış motor yapanlar. Herkez nasibini yer, bazende kafana takmayacaksın. Allah doğru yoldan ayırmasın.
    Amin kardeşim. İkna edip arabayı teslim ederken pazarlık yaptığına pişman olan çok insan oldu. Biz işimize devam ediyoruz. Allah herkese bol kazanç nasip etsin.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amin kardeşim. İkna edip arabayı teslim ederken pazarlık yaptığına pişman olan çok insan oldu. Biz işimize devam ediyoruz. Allah herkese bol kazanç nasip etsin.
    çorluda aynı işi yapan bir abim var, müşterinin tipine göre 500 liralık işe 1500 fiyat çektiğine şahit oldum. Bazı adamlardan para kazanmamak daha karlı demişti Allah kolaylık versin sizede, iknaya fazla uğraşmayın bence kestirip atın daha güzel dönüş alırsınız.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bak kendin diyorsun her kose basında var dıye.
    sımdı bır arabalık malzeme lıstesını hazırlıyorum.

arkadasların sorusuna bı malıyet hesabı yapıcam herkes neyın ne oldugunu gorsun.

her malzemedende optımum sevıyede yazıcam.

1 adet keçe 55tl. max 10 arabada kullanabılıyorsun. burda uygulama yapan kısı cebınden 55tl sını malzemeye baglayıp uzun vadede kazanmayı planlıyor.
    tek kullanımlık 5tl bedel biçelim.
    aynı şekilde makine ve tabla nerden baksan 800 lira tutuyor bunada 100 araç yaptın makınen ve tablan bıttı dıyelım bunada uzun vadede bı yatırım yapmıs oluyorsun bunada tek kullanımlık 8tl dıyelım.
    ardından hare ıcın sunger ve cıla ıcın sungerler var bunlarada tek kullanımlık 10 tl bedel bıcelım.
    meguıars pasta aldıgımızı varsayalım.ve hare gıderıcı bunların fıyatları aynı.bır araba ıcın ıse 250 ml harcanıyor dıyelım.
    25tl carpı 2 dedıgımızde 50 tl burası yapıyor.
    cila kullanılacakbunuda meguıars aldık dıyelım. 20 tl yazdıgımızı varsaydık.
    bu cılayı sılmek ıcın de bez lazım bugun en kotu cıla bezı 10 tl.
    1 cılaya 1 hare gıderıcıye 1 de pastaya toplamda 3 adet kullandık 30 tl.bununda bellı omru var bunada 10 araba yaptıgını varsaydık yıne uzun vadede yıne bı yatırım yapmıs olduk 3tl de buna yazdık.
    elektrık ve suyu saymıyorum.onu musterının mekanında uygulama yaptıgımızı varsayarak.
    aracı yıkamak ıcın de sampuan gereklı bu sampuanın lıtresı 20 tl desek ve 100 ml olarak bı uygulam abası 1 uygulama sonu kullansak 4tl de bu yapıyor .

uygulama yapıcaz kil kullanıcaz ee meguıars kıl 30 tl .
    bunuda 2 arabaya kullandın yerı geldı 1 arabaya kullandın çöp oldu bunada 30 tl yazdık.

ufakta olsa jant vs temızlemek ıcın temızleyıcı tarzı urun gereklı bunada 4tl yazdık.

kurulama bezı jant fırçası ve dıer ekıpmanlar ıcınde bı 10 tl yazalım bz lısteye.

şimdi alt alta toplayalım.

5+8+10+50+20+3+4+30+4+10 : 144tl tuttu burası.

musterının otoparkında calıstıgımızı varsaydık oda nerden baksan 10-15 km uzaklıkta bıze 20 tl de aracımıza benzın aldık.
    1 paket sıgara ıctık sonucta calısyoruz.7tl
    yemek yedık tek kısıyız. 15 tl de ona yazdık.(artı ıcecek kola vs)
    bunlar ne tuttu.42tl

144+42 tl ne eder 186
    200 lıra dedıgımızı varsaydık eksı 186 14tl
    gunun sonunda 14 tl ıcın calıstıgını gormek kımseye mutluluk vermez.
    detaılıng uzun vadelı bı calısmadır.
    tek araclık yada bır grup araclık detaılıng herzaman zarardır.
    bu yuzden 200 tl deıl 500 de olsa butık bır calısan ıcın cok degıldır.
    eger ısı tıcarete dokersenız.
    bezlerı en kalıtelısınden alıp uygulama pedlerıne mınımum zarar verıp malzemedende caldın mı 200 e degıl 100 tl yede yapılır bu ıs.
    burdan 200 tl ye bu ısı yapan lar sakın yanlıs anlamasın ben yerı geldı 100 lıraya da bu ısı yaptım gerek elımızde malzememız vardı gerek arabanın durumu ıyıdı.
    ama yerı geldı anlastıgım ucretten fazla harcamada yaptm.
    o yuzden yok kardesım 200 e bu ıs yapılırmı cok fazla dıyen adama ya guzel bı dılle durum anlatılır anlamıyor ıse kose basındakı yıkamacı tavsıye edılır.
    mukemmel bı ıs ıcın oncelıkle malzeme kalıtesı ardından uygulamacının bılgısı ve tecrubesı ardından yaptıranın aracına ozverılı davranmasından geçer.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracınızın rengi nedir
    Meguıars ürünleri ile ben yapabilirim yerim Gaziosmanpaşa da
    pasword:JDM

Bora Ergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özel mesaj attım bakarsanız sevinirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)