Evet yine bir maceraya giristik. Aslinda bu daha cok urun testiyle alakali bir detailing oldu, bir onceki urunleri kullandiktan sonra arabaya yapmadigimiz iskence kalmadi. Tabi birde serviste orada burada cok dikkat edilmedigi icin ekstra kotu hale gelmisti.
Aracin boyasinda buyuk sikinti vardi ve daha once neredeyse detailing isini bana biraktiracakti o kadar da sinirlenmistim. Bu yuzden yumusak boyalarda cok deneyimi olan Ankara'dan Berkay i aradim, kirmadi geldi hem yeni urunleri gormek istiyordu.
Bende birseyler ogrenmek icin isi kendisine teslim ettim. Urun olarak ne kullansak ne kullansak diye dusunmemize sebep olacak bir ceyizim vardi. Sonunda quartz coat kullanmaya karar verdik. Cizik dayanimimiz su kadar falan diyen firmalardan birini kullandik, bakalim bir fark yaratacak mi.
Pasta olarak sirasiyla; Scholl S3, S30, S40 kullandik. Sol on camurluga Polishangel Final Finish tarzi birsey kullanip uzerine Cosmic 9H kullandik.
Aracin geri kalanina Gyeon kullandik, bagajin yarisina da Nanolex Professional attik farki gozlemlemek icin. Cok fazla 50/50 yapmadik ama fotograflar
Urun reonum;
Arabanin ilk hali;
Disariya alip detayli bir sekilde yikiyoruz;
Jantlara takribi 3 ay once ilk alindiginda 22PLE nin urununu denemistim, detayli yikamadan sonra kendine geldi, koruma hala etkin.
Aracin boya yuzeyi cok kotu oldugundan Berkay korkunc bir hata yaptiginin farkina varmadan zimpara zimpara zimpara diye geziyordu ve attiAma baya ugrastirdi sonra
Arada cok fazla fotograf cekmedik cunki araba zaten komple zimparaliydi. Yani ziyan haldeydi, oyle 50/50 yapacak bir durum yoktu. Final fotograflari;
Guneste daha fazla fotograf cekecektik fakat komsumuz basincli yikama makinasini calistirdigi ve aracin 24 saat su gormemesi gerektigi icin kosturarak iceri kacirdik arabayi3-4 fotograf daha editleyip koyacagim. Bundan sonra araci siddetle gozlemleyecegiz. Sabah araci yagmura cikardim onlari da editleyip ekleyecegim.
Berkay eline saglik, super bir haftasonu oldu![]()