sonuç olarak şuanda kokudan kalmadı yani
bekleyelim sip edelim deneyelim ve koklayalım o zaman
Printable View
sonuç olarak şuanda kokudan kalmadı yani
bekleyelim sip edelim deneyelim ve koklayalım o zaman
kız arkadasımı alamya giderken sıkmak sakıncalı olabılır o zaman :D sonra demesın kım vardı arabada diye :D
Direk aklima bu geldi benimde:)
XoR, şimdi sen siparişi verdin bekliyor muyuz nedir durum? oyyyhşş:D
Koku elime ulasti daha onceden adam&eve otelin lobisinde duymustum bu kokuyu angel lar karsiliyor tabi o anda seni kapida gayet hos bi koku is yapar :)
İsteyenler bana ulaşabilirler, bir yerden çözdük galonla aldık. Fısfıslı şişede 500 ml 35 TL. Kokucu oldum tam hımınaaaa :D
Melihcim ayrı bir satış konusu aç bence ki bu konuda arada kaynamasın talepler :) uğraştın buldun kazanmak hakkındır :)
Biriside stickerı bassa şişeye yapıştırsak mükemmel olur :D
Kokuyu çok şükür biri açıkladı da :D Bu koku kızları etkiliyor mu olay orada :D yoksa sürekli mal demir gezmeyek, arabaya da erkek binince bize göz dikmesin :D
Afrodizyak etkisi olduğunu sanmıyorum o kadarda abartmamak lazım,kızları yada erkekleri etkilediğini sanmıyorum. Okuldan bi arkadaşımda varmış dün benim arabaya sıktık tam anlamıyla Koray abinin de tarif ettiği gibi koku ben bu kokuyu rusyada koklamıştım gibi geldi :D:D
hahahahahhahahahah Ankara'dan buraya gel abi iki fıslatalım :D
cümle biraz garip oldu yanlış anlama lütfen :D :hehe:
ve beklenen buluşma :D
http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v65cz.jpg
http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v65dc.jpg
koklayınca böyle içim gecti bi an kendimi akmerkezde asansörde gibi hissettim :D çok kötüyüm :hahaha::hahaha::hahaha:
Benim konuyu açmam ile Melih'in temin etmek için emeklerinin karşılığının alması :)
Ben durduğum yerde sadece klavyeden yazıyorum :) adam koşturuyor 3 gündür bulmak için :)
:hehe: çok fena, boşuna kıçımı yırtmadım kaç gündür :D
Sana ekmek çıkmadı :D
Melih kanka stokta var mı koku cok merak ettin lan :D :D Tr'ye gelmeden bitmez umarım :D
Durum böyle şuanda :)
http://www.techturkey.com/forum/akse...ml#post7193640
koku geldi sabah 10da hemen fisladim ve araba halen kapiyi actigimda kokuyo, iceri bindigimde burnum alisti
devami gelirse bitane daha alirim cunku benimkine musteri cikti coktan :D :D
bende boyassiden son siparişi gecerek almıstım.bugun 6-7 kez sıktım paspaslara kokmuyo ama yarın abartıcam 10-15 kez sıkıcam bakalım nolucak :)
Abi asla öyle bir niyetim yok gerçekten böyle düşünmene üzüldüm, sadece aynı bidondan gönderildiğini yazdım. Biz eve sıktık, ben kokuyu alamadım ilk başta sonradan geldi burnuma. Babam içerdeydi odaya girdi ne kokuyor dedi. Değişkenlik gösterebiliyor abi sana yalancı demek ne haddime. Kokmuyor diyorsan kokmuyordur.
Sacmalama valla ya koray.
Olm sana kim ne yalanci malanci bisey diyecek-)
Ne de melihe
Var arada kokuda bisey o kadar, cozulur oda bosverin. Kac gundur ne guzel kakarakikiri muhabbeti olan mevzu, koksa nolur kokmasa nolur. Ne sen yalan soylersin, ne melih artniyetli olur.
Koku pet sisede dun gece aldim melihten, yarin fisfislicam bu arada