Kokarsa güle güle kullan moruk :)
Printable View
Bendeki kokmuyor dediğim galonla kokuyor diyen kişinin ürünün aynı galondan doldurduğunu yazdığın anda ben yalancı konumuna düşüyorum kardeşim insanların gözünde. Neyse uzatmaya tartışmaya gerek yok.
CG yeni gelen ürünlerle zararımızı karşılarsa karşılar. Karşılamazsada umrumda değil.
Moruk o şekilde anlaşılıyor ama malesef
Abi benim kesinlikle öyle bir niyetim sana yalancı deme gibi bir küstahlığım olamaz. Sen bunu biliyorsan benim açımdan hiç sorun yok abi. Saygım sevgim sonsuz çünkü. Saygısızlık vs etmek istemem. Onurcanla da konuştuk sıkıntı olduğunu netleştirirlerse ben zaten alıcam onlardan tekrardan getiririm sana abi.
@Xor kanka eve sıktım kopek kactı ıımı kotumu sımdı bu :D
Yahu ben sana bana yalancı diyorsun demedim :D okuyunca öyle anlaşılıyor demek istedim :)
Yok be amca ne özrü :) Garip bir şekilde aynen dediğin gibi aynı galondan dökülen ürünlerde bile bir sıkıntı var bu durumda. Bendeki koku kesinlikle homo :D ama jenmi jedimi bilmiyorum :hehe:
Konu geri gelmiş :)
Ecnebi pavyon kokusu gibi dedi arkadas-)
Hahahahahaha
valla turk dizisi gibi oldu bu..
once aradiniz bulamadiniz collere dustunuz.
Daha sonra buldunuz kimilerinize koku ihanet etti, kustu kokmadi..
Yada hava aldi uctu vb.
simdi de herkes baristi sarildi, mutlu son
Melihten kokuyu bende aldım kargoyu teslim aldım paketi babamın yanında açtım,tepki direk one kime idrar testi yaptırcan dedi :) Eve sıktığımda koku ilk başta yoktu daha sonra kokmaya başladı fakat kalıcılık o kadar yoktu.Arabaya sıktım 7/8 kez sanırım havanın soğuk olmasıyla alakalı hiç banamısın demedi,dedim bende var galiba sıkıntı arkadaşlarda test etti,aynı şekilde kimse kokuyu alamadı.
bu bildigin kadin kokusu mu simdi?
Eger oyleyse neden arabaya sıkıyorsunuz?
Koraaaaaaay nabion olm burada...
Evde odaya sktim mesela ne ana ne baba yaklasmiyo
Ebeveyn kovucu-)
what hepins in tek torkiy.siteys in tek.torkiy
Dun gece saat 9:30 da eve siktim salona kokuya burun alisti ama gayet kokuyodu sabah uyandim 8:45 koku hala salondaydi sasirdim cok guzel kokuyo
"abiiiii öyle bir tarikata denk geldim ki, içerde işemeli sıçmalı ayin var, bööööööle bir yuvarlak yapmışlar, habire işiyolar zıçıyolar"
bu ne abicim striptizci kızlar, çişler falan. nasıl bir tarikatsınız siz uaheuah :D
Kolpaçino - İşemeli Sıçmalı Ayin [HQ] - YouTube
valla sırf koku kalıcı olsun diye arabanın içini detaylı bi şekilde temizledik canla (turkishdrifter) :)
3 gün oldu efsane kokuyor halen..
annemki en ufak sigara kokusunu duyunca yada arabanın sagına soluna sıkıstırdıgım kokuları bile fark ederken dun bilerek soylemedim ama gıkı cıkmadı :D ki binmeden yarım saat once koltuk arkası ve pandizotu yıkadım :D
valla geldi ürün melih kardeşimden koku elime değdi maşallah başımı döndürüyor :D arabada çok merak ediyorum :) kalıcı gibi geldi bana güzel
yanlız bugun gidebilirsem kar basmassa 7 gibi onurcanın yanına anlasılıcakda
onun dısında ki olay koray yavuz size gelen ilk parti mal orjinal fısfıs şişe bide benimki oda degil son galondan. fark varsa eger 1-2 galon degil baya bir 5-6 galonluk hata var :)
Orjinal şişe değil yahu bizimki de c.guys başka bir ürünün şişesine boşaltılmış yine galondan sanırım :)
Telafi edilcekse eğer, listeye benide eklerseniz sevinirim.
sabah evden çıkmadan sıktım bolca odama gittiğimde bakıcam duruma. Benim anladığım sıktıktan sonra max 3 saat dayanıyor.