Melih kanka stokta var mı koku cok merak ettin lan![]()
Tr'ye gelmeden bitmez umarım
![]()
Durum böyle şuanda
http://www.techturkey.com/forum/akse...ml#post7193640
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
koku geldi sabah 10da hemen fisladim ve araba halen kapiyi actigimda kokuyo, iceri bindigimde burnum alisti
devami gelirse bitane daha alirim cunku benimkine musteri cikti coktan![]()
![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bende boyassiden son siparişi gecerek almıstım.bugun 6-7 kez sıktım paspaslara kokmuyo ama yarın abartıcam 10-15 kez sıkıcam bakalım nolucak![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
Abi asla öyle bir niyetim yok gerçekten böyle düşünmene üzüldüm, sadece aynı bidondan gönderildiğini yazdım. Biz eve sıktık, ben kokuyu alamadım ilk başta sonradan geldi burnuma. Babam içerdeydi odaya girdi ne kokuyor dedi. Değişkenlik gösterebiliyor abi sana yalancı demek ne haddime. Kokmuyor diyorsan kokmuyordur.
Sacmalama valla ya koray.
Olm sana kim ne yalanci malanci bisey diyecek-)
Ne de melihe
Var arada kokuda bisey o kadar, cozulur oda bosverin. Kac gundur ne guzel kakarakikiri muhabbeti olan mevzu, koksa nolur kokmasa nolur. Ne sen yalan soylersin, ne melih artniyetli olur.
Koku pet sisede dun gece aldim melihten, yarin fisfislicam bu arada
Bendeki kokmuyor dediğim galonla kokuyor diyen kişinin ürünün aynı galondan doldurduğunu yazdığın anda ben yalancı konumuna düşüyorum kardeşim insanların gözünde. Neyse uzatmaya tartışmaya gerek yok.
CG yeni gelen ürünlerle zararımızı karşılarsa karşılar. Karşılamazsada umrumda değil.
Moruk o şekilde anlaşılıyor ama malesef
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Abi benim kesinlikle öyle bir niyetim sana yalancı deme gibi bir küstahlığım olamaz. Sen bunu biliyorsan benim açımdan hiç sorun yok abi. Saygım sevgim sonsuz çünkü. Saygısızlık vs etmek istemem. Onurcanla da konuştuk sıkıntı olduğunu netleştirirlerse ben zaten alıcam onlardan tekrardan getiririm sana abi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)