Metin hocam komple derken, komple çamurluk değil mi? peki zımpara yapıldıktan sonra boyayı nasıl kontrol edeceğiz sıkıntı var mı diye? bir de boya atmak mı zordur vernik mi?
Printable View
Metin hocam komple derken, komple çamurluk değil mi? peki zımpara yapıldıktan sonra boyayı nasıl kontrol edeceğiz sıkıntı var mı diye? bir de boya atmak mı zordur vernik mi?
Boya atmak daha tehlikeli renk değişimi olur renk ayırır renk tutmaz bir çok tehlikesi var ve bence burda gereksiz..
Arabanın tamamı ince naylon ile kaplanıcak vernik atılıcak bölge arka fardan başlayıp arka kapıya kadar etekten başlayıp bagaj ve tavan ayırımına kadar olan bölge açık bırakılıcak şekilde kenarlarından bantlanıcak ve komple vernik atılcakki belli olmasın.
Metin hocam o para büyüklüğündeki iz, zımparadan sonra oldu (vallahi ben yapmadım :) ) ama elimi sürünce orda bir iz bir girinti çıkıntı farkedilmiyor, sanki bir şey boyayla verniğin arasına girmiş gibi... zımparalayınca tamamen boya tabakasına indiğimizde orası siyah mı çıkacak?
http://i41.tinypic.com/vwr9z6.jpg
Yukarda kırmızı ile ayırdığım bölge işlem yapacağımız bölge tamamen 2.000 su zımparası sabunlu su ile matlaştırılıcak.. Dikkat boyaya kadar inmeye gerek yoktur !! Boyaya indiğiniz anda bir anda farkında olmadan astarada inersiniz işte o zaman boyamak zorunda kalırsınız. Boya ince bir tabakadır üstündeki vernik kalın ve koruyucu olandır,
benimde niyetim var astarına macununa kadar kendim denicem
konuyu takipteyim...