Eline sağlık ölüyü diriltmişsin![]()
Eline sağlık ölüyü diriltmişsin![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
İki kere yüklenen fotoğrafları sildim. Paralize oldum, tedavi olmaya gdiyorum![]()
![]()
Hem kıskandım hemde imrendim maşallah 41 kere hem emeğinize hemde araca sıfır olmuş resmen süpersiniz elleriniz dert görmesin
YamahA Xmax 250 ABS
250 fotoğraf çekmek bile bir emek. Helal olsun uygulama mükemmel olmuş.
Teşekkür ederim Erhan..
O plastikler için Nanolex Trim Rejuvenator öneririm. Oldukça etkili ve en az bir ay sürüyor etkisi.. Bir aydan sonra da eski haline dönmüyor, daha koyu kalıyor. Bir sonraki uygulamada daha uzun süre etkili oluyor..
Yeni yerim: Kondrad Adenauer Cad. No:43\D Çankaya da..
Uygulama çok başarılı olmuş. Elinize sağlık
maşallah çok güzel olmuş. araç rengi vw de favori rengim olduğundan gözüme ayrı güzel geldi vallahi
yalnız şu jant boyasını merak ettim. bende kaldırıma sürttüm oraların üzerine atsam güzel olur.detay verebilirmisin boya için
Ellerinize sağlık, maliyeti kulağıma fısıldar mısınız? (Ö.M ile)![]()
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Benim jantlar resimdeki passat ile ayni degil galiba.parlak gri var gri var gumus var motipin hangi rengini almaliyim?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)