glass guardı sorunsuz bir şekilde camlarıma yaptım ve çok hoşuma gitti iticilik süper yüzde 90 işime yarayacaktır iyiki almışım tavsiye ederim arkadaşlar ürün başarılı
YamahA Xmax 250 ABS
duşakabinlerle uğraşan biri olarak ufak bir not düşeyim arkadaşlar , bu ürünleri evinizde duşakabinlerinizin içinde de kullanabilirsiniz.Mükemmel oluyor , duştan sonra sudan kalan izler minumuma iniyor.Aklınızda olsun![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
bu ürünü uyguladıktan sonra. yağmur yağdığında silecek çalıştırıyorsunuz dimi fiskiye ile su atınca sıkıntı oluyormu? yada diyelim araba bir hafta yattı toz toprak oldu. fiskiye ile silecek çalıştırıdınız ozaman ne oluyor?
ben silecekle çalıştırdım hiçbir sıkıntı görmedim ses gıcırtı felan yapmadı. ne kadar toz toprak olabilirki . dün yine silecekleri çalıştırdım çok güzeldi. ve yağmur yağdığında sileceğini yine çalıştırıryorsun ama önceden 5 çalıştırıyorsan şimdi 1-2 kez yetiyorda artıyor helede haraket halindeyken silecekçalışmadan tepeye doğru baloncuklar tutunmadan kayboluyorlar
YamahA Xmax 250 ABS
11 ayin sonunda on camlar etkisini kaybetti diyebilirim. Yan camlar hala canavar gibi. Su durmuyor.
Arac hep ama hep disarda kaldi, katir niyetine kullanildi. Her turlu arazi sartinda kullanildi. Pril firça, 1 TL lik yikama dan baska yer gormedi. Kus diskilari aracin uzerinde ortalama 35 gun kaliyor
2.5 tl ye daha iyisi olamaz heralde, tepe tepe kullandim.
Herkese tavsiye ederim.
Built to fall....
2012 ekim de bir arkadaşım bana nasiol yağmur su cam kaydırıcı yapmıştı "national glass shield" hala etkisi duruyor
Linkteki sanalpazardan ürünü aldım ama üzerimde glassguard vs yazmıyor oyuzden doğru ürün mü emin olamadım
Bumudur?
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
%100 glass guarddır endişeniz olmasınürünü ben gönderdim .Bu ürünleri büyük ambalajdan küçük şişelere aktarıyoruz , hazır etiketli şişe vardı yoksa depodan şişe beklemek durumunda kalacaktım kargonuz gecikmesin diye ona koyduk normalde glass guard ları etiketlemiyoruz bile
![]()
Gecen sene aptallik edip aynalara da sürmüştüm. Arabayı muayeneye gotururken farkettim yagmurda hala boncuklanma yapiyor. Ipa soker mi?
Built to fall....
Guncel olarak glass guard nerden temin edebiliriz?
Uygulamıs olanlar guncel tecrubelerını yazabılırse herkes faydalanmıs olur...
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)