Abi uzuyosun bizi, sogutma bizi arabamizdan![]()
Harika olmuş maşallah
Bende şampuanla birlikte aldım. Washcoat uygulaması sonrası araba nihayet kirlendiğindeO şampuanla arabayı yıkamak ayrı bir keyif veriyor
enteresan bir yüzey oluşuyor yıkama sırsasında yüzeyde ve mf eldiven ile yıkıyorsanız bu yüzeyi hissedebiliyorsunuz
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
41 kere masallah kac senedir bu meslekteyim artık nanoya merhaba demenin zamanı gelmiş geciyo bile
SEDAN RED VTİ
forum kurallarına aykırı olursa cok ozur dilerim Nanolex 200ml Washcoat 39,99 TL Sanalpazar.com'da (kodu:11883183) buradan temin edebilirsin onurcan arkadasımız burdan satıyo
SEDAN RED VTİ
abi ürün elime yarın ulasıcak allah nasip ederse bi sny sakin ol ilk once kendi aracıma uygulucamsıra ile lutfen
ayrıca bu uygulamayı bursada sanırım ilk yaparak bir ilke imza atıcaz sanırım ayrıca onurcan arkadasımızdan allah razı olsun daha cok bilgi ve urun hakkında yardımcı olucak kendisi ile en kısa zamanda yuzyuze irtibata gecip bu konuyu derinlestiricez dukkanı nano ile donatlamyı planlıyoruz
cıgır acmanın zamanı gelmişti
![]()
SEDAN RED VTİ
çok güzel olmuş Alper abi
hepsini sabah yazacagim ; )
onurcan bence sen sabah bir konu ac ve icinde nano teknoloji hakkıda tum kullandıgın urunlerin piyasada hangi markalar daha iyi sıralamaya gore ne oldugu hangi ozelliklere sahip oldugu fiyatı vb. toptan ve perakende fiyatıgibi geniş kapsamlı bir konu rica ediyorum hatta cok geniş kapsamlı olursa daha iyi olur şimdiden tsk ler emegine eline koluna saglık
SEDAN RED VTİ
Dun akşam aracı canlı canlı gormus biri olarak soyluyorum. Bildiginiz tum şampuan ve hızlı cilaları unutun. Arabanın uzerinde elimi gezdirdim sanki daha yeni boya korumadan cıkmıs gibi kaygan. Renk desen; alısveris merkezinin kapalı otoparkında kaputa florasan ısık yukarıdan vurdugundan lacivert gibi kapılara yandan vurdugundan mavi. Resmen boyadaki tum tonlar kendini gosteriyor. Sanki photoshop yapılmıs resmin icindesiniz. Parayı denkleştireyim ilk fırsatta alıcam şampuan artı washcoat . . .
Çok güzel maşallah![]()
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)