Meg bunun yanında pril kalır :D
Printable View
Meg bunun yanında pril kalır :D
kesinlikle öyle morukcum,bulcam hal çaresini :D:D
Sampuan litrelik 5-6 adet kaldi, kargo dahil min. 90 a verebiliyorum ki kur farkini yansitmadik henuz, 2.45 ten hesapliyoruz bir surelik ;)
200ml ürünle kac uygulama yapılabiliyor? Arac üzerinde ne kadar kalıyor?
Aynen Hakan in yazdigi gibi 8-10 uygulama yapiliyor. Sadece 1:200 olayi degisti kaca kac sulandirdiginiz artik onemli degil, aracin uzerine ne kadar urun kullandiginiz onemli.
2-4 yikama yada 1 ay etkisini koruyor. Koruma bitmeden ust uste kullandiginizda kaliciligi ve korumasi artiyor.
Maşallah Alper ustam..1 resim tadımlık oldu...
Çiziksiz güzel sürüşler diliyelim...
http://www.amazon.co.uk/Nanolex-Wash...words=washcoat bu ürün mü 90?
O 115 tl kargo dahildi, linkteki 200tl ediyor :) Tabi elimizde kalmadi hal boyle olunca.
Nanolex Reactivating Shampoo (1000ml): Amazon.co.uk: Car & Motorbike
Bu 108tl, bizde 90 kargo dahil. Kur farkini henuz yansitmadik, yilbasindan sonra yansiyacak
Valla o sandım gözlerim fal taşı gibi açıldı.
her banyomda küvete iki damla damlatıp, böyle beybifeys kıvanç gibi adam olurdum 3-5 yıkamada
Ilk tanitim fiyatlarimizda o da 90tl idi fakat forumdan sadece 2-3 kisi yararlandi. Kaldiki 115tl bile o urun icin cok ucuz. Bazi firmalar gibi urunu x5 yapip voleyi vurma dusuncemiz yok, tamamen zevk amacli bir ticaretimiz var. Bu gibi musteri memnuniyeti konulari bizim asil kazancimiz ;)
P.S; S2000 e uyguladigim sisenin dibinde cok az birsey vardi lavobaya doktum. 2-3 hafta sonra baktim kat gorevlisi 1 saattir lavobo ile ugrasiyor. Dedim hayirdir, ya buraya birsey olmus su bir garip oluyor, ne dokulmusse cikartmaya calistim olmadi dedi hahaha :D
EFT gitti :D döşeme koruyucusunu da deneyelim bakalım.
Şampuan denemedi ama wash coat gerçekten arabada inanılmaz fark yaratıyor. benim aracım beyaz olmasına rağmen fark cidden ortada.. Uygulamasıda gerçekten kolay. Zirai ilaç pompasıyla bile uygulanabilir. Benim bugüne kadar hiç bir uygulama yapılmamış beyaz aracımda bile gözle görülür farklar yarattı.
şimdi ürün kaldımı kalmadımı :D sabah faceden yazmıştım :D
Enfes olmuş, güle güle kirletin diyeceğim ama :D zor.