Bende yıkarken neden köpürmüyor diye Onurcan'a bakmıştım :D
Printable View
cila özelliği yogun sampuanlar köpürmez.
N'aptın hocam sen, maşallah :)
Cok sagol Utku. Hepimiz kazasiz belasiz. :)
Hocam bu ne ya..?? Duygulandım, gözlerim yaşardı şerefsizim. Makina yanıyo resmen.. Maşallah....
Nasıl bişey bu? Nasıl kullanıcaz bu ürünleri? Nereden alacaz?
Sağol Aykut, siteden Onurcan ile temasa geçebilirsin yardımcı olacaktır.
"Nanolex Reactivating Shampoo is high performance shampoo that incorporates a number of trick features. Firstly, it feels extremely slick and allows your wash mitt to glide effortlessly over underlying surfaces as you wash your car. Secondly, it lays down a film of nano-scale components as it cleans, thus restoring and refreshing previous protective coatings. Thirdly, it also contains a high-tech rinsing aid that will leave your car almost completely dry after it is rinsed off. Whilst absolutely the best choice for washing and maintaining the finishes produced by Nanolex sealants, it can also be used to great effect on surfaces protected with other synthetic sealants and waxes."
Nanolex R.Shampoo bir kac ise yarayan yuksek performans sampuanidir. Ilk olarak fazlasiyla kaygandir, kullandiginiz eldiven vs nin aracin uzerinde rahatca kaymasini saglar. Ikinci olarak yikarken nano boyutlarinda bir film tabakasi olusturur, bu film tabakasi daha onceden uygulanan " Coating " leri tazeler. Ucuncu olarak icinde durulamaya yardimci olan malzemeler bulunur, bu yuzden kurulamak daha basit olur cunki aracin uzerinde cok az su kalir. Bunlar disinda Nanolex uygulanmis arabalar icin kesinlikle en iyi yikama ve bakim sampuanidir ama eger araciniz baska wax, sealant yada coating le kapliysa bunlar icinde oldukca guzel efektler sunar.
Bu Nanolex in aciklamasi degildir, baska bir sitenin kendi aciklamasidir. Elimizde washcoat kalmadi bayilerden bile toplayip onlari da buradan isteyen arkadaslara verdik. Sampuan 3-5 litre kaldi litrelik fakat 250ml oldukca fazla var. Onlar icin ozel bir fiyat yapabilirim.
Sampuanin kopurmesiyle alakali, evet fazla kopurmuyor fakat biraz tazzikli su tutarsaniz kovaya iyi netice verir. Foam lance ler icin uretilmemesine ragmen foam lance le uygulayinca cogu sampuandan fazla kopuruyor.
Icinde klasik wax yada silikon kesinlikle bulunmamaktadir.
merhaba bu şampuandan almak ıstıyorum washcoat ıle bu aynı urun değil dimi sanal pazar acarsan hemen sımdı alabılırım.......
Nanolex Reactivating Shampoo 1000ml 90 TL Sanalpazar.com'da 13736826
Litrelik olarak son 4 ;)
Ben de istiyorum... Fiyat, yer bilgisi alabilir miyim??
Tamam ürün muhteşem ötesi de, araba da bi maşallah hakediyor sanırım :D
Bu arada bal geçirmez döşeme koruyucum da elime ulaştı, nanolex ürünleri diğerlerinin pabucunu dama attı.
maşallah maşallah
Citroene de nanolex washcoat yapip buraya eklerim gunceli :)