Temizleyici,Cila ve koruyucu baya bir ürünü var(Vinet,Plak2,Forclean...) ve meguiars ile karşılaştırınca baya da hesaplı. Kullananların yorumları nasıl merak ettim.
Temizleyici,Cila ve koruyucu baya bir ürünü var(Vinet,Plak2,Forclean...) ve meguiars ile karşılaştırınca baya da hesaplı. Kullananların yorumları nasıl merak ettim.
Makas nasıl atılır diye anladım yatmam gerek iyi geceler![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Atas fena değildir; beğenen var, beğenmeyen de var. Şampuan olarak proteoyu beğenenler var. Cila grubu biraz zayıf, waxy diye çok hesaplı bir cilası var ama koruma süresi zayıf olduğundan neredeyse her ay araca cila yapmak gerekebilir.
TR distribütörü web sayfası ve gerekli bilgiler için bakınız;
ATAS OTO YIKAMA - atas
kullanmadım ama zaten meguiarsın ürünleri indirime gitti,
diğer kaliteli markalarıda artık kolay bulunabiliyor.
O yüzden maceraya gerek yok bildiğin şeylerden vazgeçmemek gerek.
Abartılıyor biraz.Ama yinede gerek fiyat bakımından gerekse işe yararlılığı bakımından iyi bir marka.Ama kesinlikle atas ürün araması yaptığınızda karşınıza çıkacak yeşil arka planlı foruma pek inanmayın.Sanki atasa tapıyorlar.Öve öve bitiremiyorlar.Tamam başarılı bir ürün ama abartıya gerek yok...
Ben 2 tane ürününü sample olarak kullandım.
vinet ve plak 2 başarılıydılar.
Atasın avantajı fiyat ve kolay ulaşılırlık.
detailingturkey.com ordan ıyıce arastırabılırsın
www.honda-tech.com
Bahsedilen forumda atas sponsor ve yetkili kişi çok iyi bir abimiz olduğundanda kargoda da kolaylık sağladığından, çeşitli güzel organizasyonlar düzenlediğinden, doğal olarak o marka ile ilgili olarak kötü yoruma denk gelme olasılığınız %1.
Kötü bir marka değil, fiyatları uygun, yetkili kişi çok ilgili ve bilgili, gerisi size kalmış.
Fiyatı nispeten uygun eskiden konsantre ürünleri çok iyi fiyata satılıyordu o zamanlar tercih ediyordum ama artık Meguiars fiyat olarak düşmüşken pek gerek yok diye düşünüyorum.
Ama resinol, valler gibi ürünleri bence mutlaka bulunması gereken ürünler.
proteo şampuanı konsantre aldım 1/30 sulandırın diyorlar 1/20 en ideal ölçüsü araca köpük olarak sıkıyorum resmen yemyeşil köpük olup akıyor çok memnunum.
hyrorep meg in quik detailer karşılığı bir ürün meg ide kullandım ama ben bundan daha memnun kaldım fiyatıda çok uygun.
lastik losyonu pneubell konsantre aldım oldukça başarılı yıkama sonrası lastiklerim simsiyah kalıyor.
forclean motor temizleyicisi çok memnun kaldığım bir ürün çevremdeki herkeze öneriyorum.
vinet plastik ve torpido temizleyici sırf merak eden kullanıcılar bir kullanıp yorumu kendileri yapsınlar temiz sandıkları araçlarından çıkan kiri görünce.
markanın bana göre zayıf ürünleri wax polish ürünleri onları kullanmayı tercih etmiyorum meg gibi bir dünya varken![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)