aslında ban kalkmadan o site üzerindende görüşebilirsin.
aslında ban kalkmadan o site üzerindende görüşebilirsin.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
beni banlatıcan dimi reklam var diye![]()
![]()
ufuğun dediklerini yaz direkt bulursun zaten abi![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Arkadaşlar,abiler yeni konu açmıyayım dedim.
Atas vinet siparişim elime geçti bugün.Yarın kuzenin merso nun koltuklara girişicez.Koltuklar gri renkte,yarısı deri yarısı kumaş.Kirlilik orta seviyede.
Deri kısımlar için sorun yok.750 ml fısfıs şeklinde olan karışımı sıkıp fırçalıyıcam,daha sonra mf bez ile silip kurulıyıcam.Ancak kumaş kısımlara nasıl uygulama yapmalıyım?Su çeken elektrik süpürgesi yok,koltuğa sıkıp ıslak bezle silsem nasıl olur?Kirler çıkarmı yoksa iyice dağıtırmıyım?
İkinci seçeneğim yıkamacıda bol buhar tutturduktan sonra ürünü uygulayıp,bezle iyice silip kirli suyu makine ile çekmek..
İlk seçeneğe olumlu cevap gelirse yıkamacıda hiç uğraşmıyıcam.Ama makina ile çekmeden olmaz derseniz mecbur yıkamacıda uygulayacağım.
*750 ml olan karışım vineti direk koltuklara sıkarsam renk atması vs. yaşar mıyım?
Öncesi&Sonrası fotoları atacağım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Motor+jant temizliyici ve lastik parlatıcısı, ve birçok pedini aldım. Lastik parlatıcısı berbat ötesi. Belirli oranda su ile karıştırılması söyleniyor öneğin 1/3 oranında ben 3/1 oranında katmama rağmen iyi denecek düzeyde parlatıyor. Hafif su dahi görse matlaşıyor.
Pedleri fena değil ama içlerinde en güzeli bordo rengi.
Caravella Highline
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Bence vineti biraz daha sulandırın.(deri yüzeyler hassas oluyor)Örneğin şişeden 100ml alın üstüne 300ml su daha ekleyin.Eğer bu şekilde sökmezse sulandırmadan denersiniz.Birde çok iyi durulamayı unutmayın vinet çok güçlü bir temizleyici.
arkadaşlar hangisini almalı, sıvı olan konsantremi yoksa direk kullanılırmı, kumaş koltukta kullanıcam
Connecting site...
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)